Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-10-2008, 20:35   #5
Asi Ruh
ÇUKUROVA KARTALI
 
Asi Ruh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Alıntı:
Buelent01´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Arkadasim Adam bir mac kaybetti demissin ama Besiktas in daha dogru dürüst zorlu bir mac oynamadigini unutmussun galiba simdiye kadar ligde bir tek TS ile zorlu mac oynadi o macta da kisiliksiz bir oyun ortaya koydu.Bu forumda cogu kisi Ertugrul la 5 yillik anlasilsin derken ben sen sonuna kadar beklenmeli demistim.
Sanki biz istemezmiydik Ertugrul kalsin da sampiyon yapsin ama olmayacak belli oldu.Istikrar adina hayir gelmeyecek bir seyde israr etmenin hicbir anlami yok.
Bence SAGLAM sa gitmesi lazim...Yönetimle ilgili olan sözlerini tamamen katiliyorum haklisin!!

Abicim herkes senin gibi deil işte.Başlangıçta herkes dediğin gibi Ertuğrulla 5 yıllık sözleşme imzalıyalım dedi.Ama şimdi görüyoruz işte.Dünkü mağlubiyetten bu yana açılan konuların yarısı Ertuğrulun istifa etmesi üzerine.Hatta yeni teknik direktörler bile uydurulmuşş deniliolar.Ertuğrula tam destekk dedik.Ama sözümüzde durmuyoruz taraftar olarak.Dünyanın en ii takımları olan Man U. Arsenal gibi takımların tekik direktörlerinin kalma sürelerinin ne kadar uzun olduğunu biliyorsun.Yaptığım araştırmalar doğrultusunda bu adamlar ligi 9. bile bitirmiş ancak taraftar ve yönetim yine de tam destek wermiş.Bizim ülkemizde teknik direktörler üst üste 3 mağlubiyetten sonra gönderilir...
__________________
Click the image to open in full size.
Asi Ruh Ofline