03-10-2008, 21:30
|
#69 |
| Alıntı: TOPRAK´isimli üyeden Alıntı
Erken terhis! SEZON başını hatırlıyorum. Ertuğrul demeç veriyor. Bu sezon çıtayı yüksek tuttuk, hem dışarıda hem içeride zirve yapacağız. Sözüm ona çıtayı yüksek tuttuk diyordu. Ertuğrul kardeş Çıtayı yüksek tuttun da üstünden atlayamadın. Çıtanın altından yürüyerek geçtin. Senin kenardaki korkunu gözlerinden okuyorum, gözlemliyorum. Futbolda cesaret karar verirse hedefe ulaşılır. Korku verecekse olmaz. Zaten olmadı da. Sen bu duygularınla bu takımı hiçbir yere taşıyamazsın. Top, topun kıymetini bileni sever, yardım eder. Sen topu iyi kullanamıyorsan, yalnızca tepiyorsan, topa şekil veremiyorsan, o da seninle arkadaş olmaz. Düşmanın gibi davranır. SAHANIN içine girip bir tur atayım istiyorum. Ertuğrul, önlem oyunu öbür tarafta oynamaktan geçiyordu. Rakip sahada tutmak, bir tek Nobre’yle olur idi, onu yanında tuttun. Yanlış başladın. En azından 2. yarı Nobre’yle başlasan 1 gol seni Avrupa’da tutabilirdi. Oyuncu siftahına kaleden başlayayım istiyorum. Hakan 1 ilk gol yedin, belki top çok iyi bir yere gitti ama, be kardeşim oradan mektup atsan 15 günde kaleye gelir. Zapo’ya iyi dedik, 3 gün yaşadı. Demek ki ayıbını Sivok kapatıyormuş. Zan’la bir eşleştiler, ikisinin nikahından burunsuz çocuk doğar. Böyle bir felaket olmaz. Merak ediyorum Bu çocuklar maçtan önce hafif alkol mü aldılar? AYRI TELDEN ÇALDILAR KAYBETMEDİLER. Utandılar, utandırdılar. Tabii ki rakip langırt takımı değil. Vasat üstü bir takım da değil. Öleceğim aklıma gelirdi de, Beşiktaş takımının bu rakibe karşı bu kadar kepaze olacağı aklıma gelmezdi. Dünyanın en önde gelen eksperlerinden birine hasar tespiti yaptırsan, kepaze oldular raporu verir. Bu kadar çok top kaybıyla nasıl oynadılar? İstense olmaz. Beşiktaş, Avrupa’dan erken terhis oldu. Cumartesi günü seyrettiğim Belediye maçında içime kurt düştü diye yazmıştım. Perşembenin gelişi, cumartesiden tescilliymiş. Bu takım bu sıkıntıyı nasıl atlatır? Bana göre zor. Herkesin ayrı telden çaldığı orkestra iyi ses vermez diye düşünüyorum. KARŞILAŞMANIN hakemi nasıldı? Bizden yana iyi. Sarı kartlı oyuncularımıza ikincileri çıkarmadı. | Yorumlarına hastayım yaa Vedat Abinin...Koptum valla...  Burunsuz çocuk doğar diyor adam.. 
__________________ |
| |