Alıntı:
Mekanist34´isimli üyeden Alıntı
evet bende ertuğrulla en azından bu sezon veya ilk yarının bitimine kadar devam edilmesi yönündeyim sen benim ve benim gibi düşünenlerin beşiktaşlılığıyla şüphe duyamassın tamam mı arkadaşım sanki liverpool dan ertuğrul mu 8 tane yedi o gün bütün sansızlıklar üstümüzdeydi vede futbolcularımız hiç biri oynamadı al o aksamı vur gecen aksama metalist dağıtacak güce sahibiz ama futbolcular sahada emekliyor yürümüyor bile mac bitsede gitsek havaları var canla basla mücadele etmiyorlar ertuğrul napsın omu cıkıp oynasın beşiktaş formasının hakkını vermeyenleri asıl bu takımdan göndermek lazım yada yedek oynatmak lazım akılları baslarına gelsin herkes ertuğrulu sucluyor bu takım sanki cıkmıs canla basla oynamısta ertuğrul napsın allah askına at gözlüğüyle bakmayın olaylara . . . |
ertuğrul ne mi yapsın ? benm dışardan izlediğim gibi saha kenarından maçı izlemesin sölesene bana 77 dk seric ve tello'nun kepazeliğini nasıl bir hoca izler ya? bobo delgado holosko süründü adeta, çıkıp saha kenarına bağırsın çağırsın bişiler yapsın bu kadar pasif olmasın mesela terim'in futbol anlayışını hiç sevmem teknik taktik pek anlamıyo zaten ama adam takımı futbolcuyu öle bir motive edioki futbolcu hiçbişi yapamasa kenarda onu görünce kendini oynamaya mecbur hissedio ...