Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-10-2008, 00:20   #1
SahEmre
zɐʎaq ɥɐʎis
 
SahEmre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Sağlam gidiyor, Lucescu geliyor

Metalist karşısında ağır bir yenilgi alarak Avrupa defterini erken kapatan Beşiktaş'ta fatura Ertuğrul Sağlam'a çıkarıldı. Yönetimin, pazartesi günü Hacettepe maçının ardından, genç çalıştırıcının yerine Mircea Lucescu'nun getirildiğini açıklaması bekleniyor.

Lucescu, bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde oynayan Shakhtar Donetsk'e 4 yılda 3 Ukrayna Ligi şampiyonluğu yaşattı.

Click the image to open in full size.

Beşiktaş yönetimi Ertuğrul Sağlam'ın görevine son vermeye hazırlanıyor.


UEFA Kupası 1. tur rövanş maçında Metalist Kharkiv karşısında alınan 4-1'lik mağlubiyetin ardından yönetim kurulunun maç sonrasında yaptığı toplantıda yönetim kurulu üylerinin çoğunluğunun Sağlam'ın görevine son verilmesini talep ettiği öğrenildi. Bu gelişme üzerine başkan Yıldırım Demirören'in Kiev'e geçtiği ve Shaktar Donetsk'in teknik direktörü Mircea Lucescu ile biraraya geldiği öğrenildi.


Siyah-beyazlı takıma 100. yılında son şampiyonluğunu kazandıran Rumen teknik adamla büyük ölçüde anlaşmaya varılırken, kararın pazartesi günü oynanacak Hacettepe maçı sonrası açıklanacağı gelen bilgiler arasında...


Ertuğul Sağlam'ın Hacettepe maçında takımın başında son kez sahaya çıkması beklenirken, daha önce Shakhtar Donets'ten ayrılacağını açıklayan Mircea Lucescu Beşiktaş'ın yeni direktörü olacak.

Siyah-beyazlı takımı 2002-2004 yılları arasında çalıştıran ve siyah-beyazlı camiaya 100. yıl şampiyonluğu ile UEFA Kupası'nda çeyrek final başarısı yaşatan 63 yaşındaki deneyimli teknik adam, Beşiktaş'tan önce de Galatasaray ile 1 lig şampiyonluğu, 1 Süper Kupa şampiyonluğu ve Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final sevinçleri yaşamıştı.

NTV
__________________
Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh +
SahEmre Ofline   Alıntı ile Cevapla