Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-10-2008, 09:56   #1
herobjk
Ç@rşı M@nisa
 
herobjk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Sağlam: Yoğun Bir Tepki Olduğunu Zannetmiyorum!



04.10.2008 00:02:00
Ertuğrul Sağlam’ın yakın çevresine: “Benim dışımda gelişen olaylardan haberim yok. Taraftarın bana karşı yoğun bir tepkisinin olduğunu zannetmiyorum.” şeklinde konuştuğu öğrenildi. İşte gelişmeler:
Beşiktaş taraftarının kendisine karşı bir tepkisi olmadığını söyleyen Ertuğrul Sağlam'ın, yakın çevresine istifa etmeyi de hiç aklına getirmediğini söylediği de güvenilir kaynaklardan Medyaspor'a iletildi.
Ertuğrul Sağlam, başkan Demirören'in Lucescu'ya ikna etmeye çalıştığı haberlerine de inanmadığını belirtti.
Bu arada Beşiktaş kulislerinde konuşulan bir başka konu da; "cemaate yakın bazı ağabeylerin" Sağlam'ın yardımcısı Mutlu Topçu'yu arayarak "Kalırsanız, çok yıpranırsınız. Onlar sizi göndermeden önce siz istifanızı verin. Size çalıştıracak takım mı yok?" şeklinde uyardıkları iddiaları.
Başkan Yıldırım Demirören'in Lucescu'yu ikna etmeyi başaramazsa, bir "B Planının" olmaması da camianın kafasını kurcalayan muammalardan. Her ne kadar bazı haber kaynaklarında pişirilip pişirilip Mustafa Denizli ismi ileri sürülmeye çalışılsa da, başkan Demirören'e yakın olan herkes Demirören'in Denizli'yi asla istemeyeceğini bilmekte.

medyaspor
__________________
Click the image to open in full size.
herobjk Ofline   Alıntı ile Cevapla