Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-10-2008, 10:22   #1
|RespecT Me|
Banned
 
|RespecT Me| - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
7 yaşında çocuktan hayvan katliamı




Gizlice girdiği hayvanatan bahçesinde, yarım saatte nadir görülen 13 hayvanı öldürdü.




Olay, Avustralya'nın kuzeyindeki Alice Springs kentinin Sürüngen Merkezi’nde meydana geldi. Güvenlik kameraları, çocuğun Çarşamba sabahı gizlice hayvanat bahçesine girdiğini ve alarmlara yakalanmadan ilerlediğini gösteriyor. Yedi yaşındaki erkek çocuk, bunu izleyen yarım saat boyunca tam 13 hayvan öldürmüş.

Bunlardan bazılarını taşla vurarak, bazılarını da canlı canlı timsah kafesini çevreleyen iki çitin üzerinden timsahlara atıp yem ederek öldüren çocuğun, bu sırada gülümsediği de kameralardan görülebiliyor.

Click the image to open in full size.

Alice Springs Sürüngen Merkezi’nin yetkilileri, olayı “inanılmaz” diye niteledi.
Hayvanat Bahçesi Müdürü Rex Neindorf, “Yedi yaşında bir çocuğun, bu kadar kısa sürede, bu kadar büyük ziyana yol açması inanılmaz” dedi.

Çocuk mahkemeye verilemeyecek kadar küçük olduğu için, yetkililer şimdi ona gözkulak olmayan ailesini dava etmeyi düşünüyor.

Ölen hayvanlar arasında bir kaplumbağa, dört mavi dilli kertenkele, iki sakallı ejder, iki dikenli şeytan kertenkelesi ve 20 yaşındaki bir iguana da bulunuyor.

Hayvanat Bahçesi Müdürü Rex Neindorf ölen hayvanlardan çoğunun nadir bulunan ya da ergin hayvanlar olduğunu ve bu yüzden de telafi edilemeyecek kayıplar olduğunu söyledi.

Bir ara 3,3 metrelik tuzlu su timsahı “Terry”nin yanına girmeye çalışan çocuğun, polisteki sorgusu sırasında içine kapanıp tek kelime etmediği belirtiliyor. (BBC Türkçe)
__________________
ARKADAŞLAR SİZLERİ SALAK YERİNE KOYMAYA ÇALIŞTIM ANCAK BAŞARILI OLAMADIM. FORUM YÖNETİMİNİ ENAYİ YERİNE KOYMAYA ÇALIŞTIM ANCAK BAŞARAMADIM. SİZDEN DİLENEREK ALDIĞIM REPLERİ FORUM YÖNETİMİ SİLDİ. ŞİMDİ İSE BEN BUNA İSYAN EDİYORUM. BEN BİR MALIM!
Click the image to open in full size.
|RespecT Me| Ofline   Alıntı ile Cevapla