Alıntı:
ruhumuz yeter´isimli üyeden Alıntı
ya hakketen bizim neden bu kadar sabırlı olmamızı istediğinizi bir türlü anlamıyorum.kimse kimsenin aklından şüphe duymuor. kimse Ertuğrul bi cacıktan anlamıor demiyor.herkes kişiiğine hayran adabına hareketlerine... ama neyin sabrı bu ben onu anlamıyorum. siz üzülmüyormusunuz böle sonuçlar alınca_ yediğim içtiğim boğazıma düğümleniyor benim.
şimdi bu ertuğrul gidecek gelen teknik adam alıp atacak durumu tabiki söz konusu değil. ama çok mu güseldi oynattığı 11, çokmu güseldi milletin yerleri, herkes oynadığı yerde yabancı- uefa tur maçındamı denemek gerekiyordu bu planı _nedir yani diye sorduğumuzda- sabır sabır... sizde kabul edin lütfen : yenildiysek yenildik ne kadar soyut bi cevap bana göre.. |
Katılıyorum...Körü körüne bazı yanlışları savunmak doğru değil...Hala Holosko'nun sağ kanatta oynamasını doğru buluyorlar mesela, adam köreldi orada resmen!..Neymiş, 3 forvet oynuyormuşuz, bunu benden başka herkez görüyor da tek ben mi göremiyorum anlamadım!..Toraman'dan sağ bek olmaz, hele 4-2-3-1'in sağ beki hiç olmaz!..Cisse-Uğur ikilisiylen küçük maçlara çıkılmaz!..Bunlar basit şeyler artık, herkez görüyor, diyeceksinizki hoca görmüyor mu, o da görüyor, ondan zaten Toraman'ı ilk yarı bitiminde çıkardı, sonrada Holo'yu forvete kaydırdı!..Onun için bu tür yanlışları söylemeyip, hocanın her yaptığına doğru demek de bana doğru gelmiyor açıkçası...