Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-10-2008, 12:40   #1
OutKast
 
OutKast - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 Tasarım harikası dijital el çantası

HP ve dünyaca ünlü tasarımcı Vivienne Tam, moda tutkunlarına yönelik bir teknoloji aksesuarı olarak kullanılmak üzere özel bir dizüstü bilgisayar tasarımı yarattıklarını duyurdular.
Click the image to open in full size.Vivienne Tam ve HP, Dijital Clutch Notebook PC tasarımını, Bryant Park’da gerçekleşecek New York Moda Haftası boyunca Vivien Tam’ın moda podyumunda sergileyecek. Ayrıca Vivienne Tam, dizüstü bilgisayarın aksesuar ve paket tasarımı için de HP ile çalışıyor.

“HP bana özel bir dizüstü bilgisayar sürümü yaratmak üzere geldiğinde, tasarım bir anda aklımda beliriverdi” diyor Tam. “Bu dizüstü bilgisayar, hem modayı hem de teknolojiyi tutkuyla takip eden modern kadının gereksinimlerinin gerçek bir yansıması. Her yaştan, her ırktan ve her gelir seviyesinden kadına hitap edecek bir dizüstü bilgisayar yaratmak istedim” diye de ekliyor.

Dizüstü bilgisayarın üzeri pırıltılı kırmızı ve şakayık çiçekleri ile parlıyor. Şakayık tasarımı bilgisayarın içine, tuş takımının altına doğru özenle taşınıyor. Dizüstü bilgisayar, bir el çantası olarak taşınırken dış kısmını korumaya yardımcı olan nakışlı kapağı ise tamamlayıcı bir parça olarak tasarımın özellikleri arasında.

Şakayık tasarımında Asya ve Batı kültürleri, antik çağlar, modern tarz, teknoloji ve moda eşsiz bir uyumla harmanlanıyor. Bu tasarımda Tam’a Tibet’teki Olimpiyatlar sırasında koşu pistlerinden tanıdığımız “China Chic” tarzı ilham vermiş; onun iyi yaşamak ve güzel olmayı amaçlayan kişisel mantrasını temsil ediyor.
__________________
Click the image to open in full size.
|'' Beşiktaş İçin Gerekirse Sahada Kanımı Bile Akıtacağım '' R.Quaresma |
OutKast Ofline   Alıntı ile Cevapla