Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-10-2008, 15:58   #50
gulsah

gulsah - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
Karetta2002´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Ne nefreti güzel kardeşim yaa ne nefreti.neyin nefreti..kimden neden nefret ediyorsunuz..can düşmanınız mı bu adam ne yaptı..bu kadar mı hasta düşünce olur..Neymiş nefret ediyormuş...Bu kadar mı ucuz..kısacası kıskanıyoruz desenize şuna..İnsan canına ve namusuna kast edenden nefret eder..bırakın bu işleri yaa..insanı futboldan da herşeyden de soğutuyorsunuz..kimsiniz ,kaç paralık futbol bilginiz var...sabahtan beri okuyorum kan kusuyorsunuz...hastamısınız kardeşim yaa..Hiçbirinizde gidip yüzüne söyleyecek yürek mi var...yok küçük hocaymış,yok yüzsüz müş..kendinizi tatmin ediyorsunuz..Bu taraftarlıkmı ..Valla herşeyden nefret ettirdiniz...Yeter karerdeşim..Yok Luce gelsin miş..yok o gitsin miş..Hep kazansın takım..çünkü kontratınız var değilmi..sizi mutlu etsin..
FUTBOL TARAFTARI MUTLU ETME SANATI değildir..
Futbol gibi dünyanın en güzel oyunundan nefret ettirdiniz insanı yaa..

50 defa A mili olmuş,6 yıl beşiktaşta oynamış,spor akademisini bitirmiş,konusunda doktora yapmaya hazırlanan adam bilmiyor,siz biliyorsunuz..
hadi bırakın ya..yazıklar olsun..hepimiz üzüldük..ama kadarı da hastalık kardeşim..3 maç üst üste kazandımı methiyeler yaz ,2 maç kaybedince istifa..
Bu taraftarlık değil..bu hayatta hiçbirşey başaramamışların isterik kizinden başka şey değil.. Tamam eleştirelim,ama yıkarak olmazki bu işler..
Lütfen kimse bana cevap falan yazmasın..onun için yazmadım..
Kimseyi de hedef almıyorum ..ama yeter artık..

kelimesi kelimesine katılıyorum karetta2002 ne kadar güzel yazmışsın