Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-10-2008, 16:58   #15
scarecroww

scarecroww - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ERTUĞRUL DEĞİL, YÖNETİM İSTİFA ETSİN...

yazık bu beşiktaşa yazık.... yine kötü sonuç... yine fatura teknik adama.... yönetim 4 yıldır ne yaptı.. bence kadroda iyi oyuncular var ama ne cisse , ne seric, ne tello, hatta ne de zapo ve sivok (ama zapo ve sivok gerçekten iyi çıktılar), hatta delgado bile öyle kadıköyde final oynatacak bir adam değil... gökhan zan zaten neden bu takımdadır anlamış değilim yıllardır... bu takımdaki bütün adamlar şu yerden yere vurduğumuz " ibrahim toraman ve nobre gibi cesur oynasalardı keşke) Bu takımın uefa finali oynaması zaten hayaldi... ben beşiktaşlı olarak dalgaya alıyordum bu lafı.... Ertuğrul belkide sahaya çıkarabileceği en iyi 11'i çıkardı... Gökhan Zan hariç... Gökhan bu yazıyı görürse üzülecek ama... bence yanlış meslek tercih etmiş... ben bugüne kadar bi faydasını göremedim... attığı goller dışında... lucescu gelse ne olacak ... o adama da yazık olcak bu sefer.... taraftarın sabretmeye tahammülü yok... bence ertuğrulun arkasında ilk yarı sonuna kadar en azından durulmalı.... ama ertuğrulda o güveni kaybetti...ah süleyman seba ah... Not: YÖNETİMİN ARTIK BIRAKMA VAKTİ GELMİŞTİR, ERTUĞRULU, TİGANAYI, RIZAYI GETİREN, DELBOSQİNİN ELİNE 36 KİŞİLİK SAÇMA SAPAN Bİ KADRO VERİP SONRA BAŞARISIZ DİYE GÖNDEREN SİZ DEĞİLMİYDİNİZ, SUÇ TEKNİK ADAMLARIN DEĞİL YÖNETİMİNDİR.... YÖNETİMİ İSTİFAYA DAVET EDELİM.... ÇÜNKÜ ARTIK BEN BU YÖNETİMDEN UMUDUMU KESTİM....