Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17-07-2006, 14:30   #1
bjkemre06
 
bjkemre06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Briç’te Marmara Bölge Şampiyonuyuz

Briç’te Marmara Bölge Şampiyonuyuz
17.07.2006 11:15

Briç Takımımız, Marmara Bölgesi Şampiyonası’nda 30 takım arasından sıyrılarak Şampiyonluk kürsüsüne çıktı. 3 etap halinde oynanan turnuvayı Ekibimiz, 445 puanla ilk sırada bitirdi. Geçtiğimiz sezonun Şampiyonu Briç Takımımız, bu sene de Şampiyonluğun en iddialı ekibi.
4-8 Ağustos tarihlerinde Ankara’da yapılacak olan Türkiye Şampiyonası öncesinde Marmara bölgesindeki güçlü takımları geride bırakarak, Şampiyonluğa ulaşan Siyah Beyazlılarımız’da Kaptan Nezih Kubaş, Şampiyonluğun favorisinin yine Beşiktaşımız olduğunu söyledi. “Marmara Bölgesi’nde çok güçlü takımlarla mücadele ettik” diyen Kubaş, “Marmara Bölgesi’nde diğer bölgelerimizden daha güçlü takımlar var. 30 takım arasında turnuvayı Şampiyon bitirmemiz bu sezon da iddialı olduğumuzun bir kanıtı. Geçen sene de Türkiye Şampiyonu olmuştuk” dedi.
Bu sezon kulüp takımlarının Avrupa’da mücadele etmesinin Milli Takımın başarılarına bağlı olduğunu söyleyen Genel Menajer ve Kaptanımız Nezih Kubaş, “Şampiyonlar Ligi’nde oynamak istiyoruz. Umarım Milli Takım alacağı başarılı sonuçlarla kulüp takımlarının Avrupa’da yolunu açar ve bizde yurtdışında kulübümüzü ve ülkemizi temsil ederiz” diye konuştu.
Amatör Şubelerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Süleyman Eren ise yaptığı açıklamada amatör branşlarımızdaki başarıların sürdüğünü belirtti. Eren, Tekerlekli Sandalye ve Hentbol’un yanısıra Briç’te kazanılan Şampiyonluğun Beşiktaşımız’ın amatör sporlara verdiği önemi gözler önüne serdiğini söyledi. “Seneye yine her branşta Şampiyonluk hedefliyoruz” diyen Süleyman Eren, bunun için gerekli çalışmaları yaptıklarını ifade etti.
Briç Takımımız, 4-8 Ağustos tarihlerinde Türkiye Şampiyonluğunu kazanmak için Ankara’da mücadele edecek. 12’şerli iki grupta oynanacak karşılaşmalar sonrasında gruplarını ilk dört sırada bitiren takımlar, 8 takımın katılacağı son grupta Şampiyonluk için yarışacak.
__________________
BEŞİKTAŞ olunmaz BEŞİKTAŞ doğulur!!!

███████████████████████
BEŞİKTAŞ 1903
███████████████████████
bjkemre06 Ofline