Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-10-2008, 18:20   #8
|RespecT Me|
Banned

|RespecT Me| - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Arrow Beşiktaş Taraftarı Nevzat Demir Tesisini Bastı...

Click the image to open in full size.

Beşiktaşlı bir grup taraftar BJK Nevzat Demir Tesisleri'ni bastı...

Beşiktaşlı taraftarlar, BJK Nevzat Demir Tesisleri'ne gelerek, Kulüp Başkanı Yıldırım Demirören, Genel Menajer Sinan Engin ve Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam'ı istifaya davet etti.

SESİMİZİ DUYAN VARMI
Beşiktaş'ın Ukrayna'nın Metalist Kharkiv takımına 4-1 yenilerek UEFA Kupası'na veda etmesinin ardından Siyah-beyazlı camiada sular durulmuyor. Beşiktaş kafilesinin yurda dönüşünde dün Atatürk Havalimanı'nda siyah-beyazlı taraftarların protestosunun ardından, BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde gelen bir grup taraftar, Kulüp Başkanı Yıldırım Demirören, Genel Menajer Sinan Engin ve Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam'ı istifaya davet etti. Tesislerin kapısına 'Sesimizi duyan var mı ?' yazılı pankart asan Siyah-beyazlı taraftarlar, alkışlarla 'Hayat devam ediyor oley' şeklinde tezahürat yaptılar. Siyah-beyazlı taraftarlar, Yıldırım Demirören yönetiminin istifa etmesi gerektiğini belirterek, Metalist Kharkiv maçının ardından yaptığı açıklamalar nedeniyle Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam'a büyük tepki gösterdiler.
Beşiktaşlı taraftarlar, alkışlı ve tezahüratlı protestolardan sonra olaysız bir şekilde dağıldılar.

ARKADAŞLAR SİZLERİ SALAK YERİNE KOYMAYA ÇALIŞTIM ANCAK BAŞARILI OLAMADIM. FORUM YÖNETİMİNİ ENAYİ YERİNE KOYMAYA ÇALIŞTIM ANCAK BAŞARAMADIM. SİZDEN DİLENEREK ALDIĞIM REPLERİ FORUM YÖNETİMİ SİLDİ. ŞİMDİ İSE BEN BUNA İSYAN EDİYORUM. BEN BİR MALIM!
|RespecT Me| Ofline   Alıntı ile Cevapla