Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-10-2008, 08:24   #1
TarihçiKartal
BEŞİKTAŞK
 
TarihçiKartal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Sinan Engin:Hepimiz suçluyuz

Beşiktaş Menaceri Sinan Engin, “Bizden daha kötüleri var” diyerek üstlerine fazla gelinmemesini isterken, taraftardan da tam destek beklediklerini söyledi.
Click the image to open in full size.
'Hepimiz suçluyuz...'
Beşiktaş Menaceri Sinan Engin, Ukrayna'da çok kötü oynadıklarını ve rezil olduklarını söyledi. Taraftara çağrıda bulunan Engin, "Hepimiz suçluyuz. Kimsenin yüzüne bakacak durumda değiliz. Ancak ölenle ölünmüyor. Sadece UEFA Kupası'nda gruplara kalamadık. Bu dünyanın sonu değil. Önce şampiyon olup, kupayı da alalım, her yer sütliman olur. Bu başarılar gelirse gelecek yıl için de kadroyu daha rahat kurarız" ifadesini kullandı.

Birlik çağrısı yaptı
Camia olarak birlik olmaları gerektiğini hatırlatan Engin, "Rakiplerimizin ekmeğine yağ sürmemeliyiz. Bizden çok daha kötü durumda olanlara kimse toz kondurmazken, üstümüze bu kadar fazla gelinmesi oldukça manidar. Pazartesi günkü maçta tribünlerin sadece takıma destek olmasını istiyoruz. Büyük taraftarımıza da bu yakışır. Çünkü söyledikleri gibi sadece iyi günde değil, kötü günde de takımın yanında olacaklarına inanıyorum" dedi.
__________________
Click the image to open in full size.
TarihçiKartal Ofline   Alıntı ile Cevapla