Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17-07-2006, 16:35   #1
onurozgen
Banned
 
onurozgen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Sergen Beşiktaş'ta kalmalıydı!!!

"Sergen, Beşiktaş'ta kalmalıydı"
Beşiktaş Yönetim'in küskün ismi Kıvanç Oktay, Tümer’in Fenerbahçe’ye transferini gayet normal karşıladığını belirtirken "Sergen takımda kalmalıydı" dedi.
Click the image to open in full size.
Sergen'in gönderilmesini de doğru bulmadığını anlatan Oktay, yapılan transferleri isabetli bulduğunu ve Siyah-Beyazlı takımın Fenerbahçe'nin 100. yılında olmasa bile 101. yılında şampiyon olacağına inancını dile getirdi. Tümer Metin Fenerbahçe'ye transfer olduğu için Beşiktaş Yönetimi tarafından ağır bir şekilde eleştirilmiş, etik davranmamakla suçlanmış ve BJK TV'de hakaret dolu programlara maruz kalmıştı. Kıvanç Oktay ise "Tümer'e 'Etik davranmadı' diyenler şunu unutmamalı ki futbol, Tümer'in hobisi değil" dedi. Beşiktaş asbaşkanı sözlerini şöyle sürdürdü:

HOCANIN KARARI

"Tümer futbolcu ve ekmeğini futboldan kazanıyor. Herkes gibi Tümer de geleceğini düşünmek, garanti almak zorunda ve ona göre hareket etmeli. Sergen kesinlikle takımda kalmalı ve gençlere ağabeylik yapmalıydı. Bu sezon yapılan transferler gayet başarılı ve ileriye dönük ama bu futbolculara ağabeylik yapacak tecrübeli futbolcular lazım. Sergen'in gönderilmesi yanlış tercihti ama hocanın kararı. Genç futbolcularla bu sezon şampiyon olacağız diye bir şey yok. Fenerbahçe'nin 100. yılında şampiyon olmak tabii ki en büyük hedefimiz. Ancak ben bu genç kadronun Fenerbahçe'nin 100. yılında olmasa da 101. yılında şampiyon olacağına eminim. Gençlerle başarı gelecek".
__________________
[SIGPIC][/SIGPIC]

"İşkence acılar unutulur. Dik yaşamak iz bırakır hayatta..."

Deniz GEZMİŞ
onurozgen Ofline