Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-10-2008, 13:19   #1
mecerkn

mecerkn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2 hafta önce şampiyonluk şarkıları, 2 günde ertuğrul istifa sesleri!!!

Ya yorum yapmayım dedim ama dayanamadım artık. 2 hafta önce şampiyonluk şarkıları söleyenler biz değilmiydik? trabzonla berabere kaldık. deplasmanda kötü sonuç değil ben dahil bir çoğumuza göre. antebe tarihi fark atıoduk nerdeyse.

Sora olanlar oldu... belediye maçında her seneki gibi hakem kurbanı olduk. Ve metalist maçı. şimdi hocayı şampiyonluk şarkılarından 2 günde istifaya davet edenler... Hocanın metalist maçındaki kadrosu birçoğunuzun desteklediği sistemle ve isimlerle kurulmadı mı? delgadolar, tellolar, cisseler, holoskolar, bobolar oynamadı mı? Ewt hocanın hataları çok, ewt hoca belki de başaramadı ama bi şu 2 haftalık süreci elinizi vicdanınıza koyarak düşünün... Şimdi madalyonun 2 yüzünü size anlatayım...

Madalyonun ilk yüzüne baktığımızda, Beşiktaşı kim bitirmeye çalışıyo desem ilk diceğiniz müesseseler hakemler ve medya. Hakemler belediye maçında görevini yaptı. Acaba belediyeyi yenseydik, metalist maçı böle moralsiz olur muydu? We metalist maçı sonrası medya bayrağı dewraldı. Hiç bi vasfı belli olmadığı gün gibi aşikar olan skibbeli gese ve tarihinin belkide en kötü sezonunu yaşayacak febe warken beşiktaş idam edildi. Nedeni de çok açık. Çünkü febe ve gese beklenen gibi çıkmadı, şampiyonluk için en potansiyel takım, sezonun ilk yenilgisini yeni alan bir beşiktaş! Üstün medyamız ve hakemlerimiz görevlerini yaptı. Artık gese ve febenin önü açık!!!

We madalyonun 2. yüzü. Son 4 senede bizlere sayısız başarısızlıklar kazandıran Yıldırım Demirören ve sürekli değişen uşakları!! Metalist maçının kaybının artık son damlalar olduğunu gören Tüpçü ve uşakları, daha maç biter bitmez, Ertuğrulu malzeme edip ortaya atarak bir kere daha kendilerini kurtardılar. Amaç ne? Tüpçünün oyuncağının elinden alınmaması!!! Ve tabi celal kolot gibi sıradan adamların medyaya çıkıp reklam yapması!!! Şimdi size soruyorum. Her parası olan Beşiktaşımızı eline alıp böle oyuncak mı yapacak? Bu kulüp bizim mi yoksa zenginlerin oyuncağımı? Seba gibi bi efsaneyi bile gönderebilen bu taraftar, en başta çarşı niye bu tüpçüye bu kadar katlanır ve destekler? Sebeplerin başında bireysel çıkarlar olduğu aşikar. Ortak çıkarların birleşmesi ve bize kalan üzüntü ve beiktaş gibi ülkemizin en değerli varlıklarından birinin yerlerde sürünmesi...

Lucescu-Lucescu!!! Tüpçünün ilk icraatı Luceyi kowmaktı. Sinan engini kowmaktı. Sinan engin döndü, şimdi luce getirlmeye çalışılıyo. Sizce de bu yeterli görüntü değilmidir? 4 senede sayısız başarısızlık, 100 milyonlarca dolar borç ve başlanılan noktaya geri dönüş!! Bunun adı tek kelimeyle skandaldır. Bi çocuğun kırdığı oyuncağı yeniden birleştirmeye çalışmasıdır.

Daha söleyeceğim çok şey war ama sıkılıp okumazsınız daha fazla uzatırsam...
mecerkn Ofline   Alıntı ile Cevapla