Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-10-2008, 17:20   #23
Deschain
 
Deschain - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Konuyu açana arkadaşıma teşekkür ediyorum.Yukarıda yorumlarını okuduğum arkadaşlarıma da kaılmadan edemeyeceğim
Her sene hoca değiştirip 8-10 futbolcu satarak-ve alarak- başarı elde edilmez.Trabzonspor'un özellikle 2. yarı düşeceği inancındayım, zira 2 haftadır maçları zor kazanıyorlar ve kendi sahalarında Beşiktaş'ı yenemediler.Şu an için fikstüleri de avantajlı, Avrupa dertleri de yoktu ancak zorlu maçlar başlayınca düşüşe geçeceklerdir.
gs ise çok iyi hücum eden ancak savunması da bir o kadar açıklar veren bir takım.Bütün maçlarını seyrettim neredeyse her maç (zayıf rakiplere karşı)yan toptan gol yediler (denizli,antalya,bellinzona...)Kısaca bu sene gsnin her maç 3-4 gol atması lazım ki maç kazanabilsin.
fb için yoruma gerek olmadığını düşünüyorum.

Gelelim Beşiktaşımıza, Gökhan zan antalya maçında oynadı 2 gol yedik.Daha sonra 5 maç oynamadı hiç gol yemedik.Büyükşehir maçında 45. dakikada oyuna girdi 51. dakikada yan toptan gol yedik.(şaşırmadım, zira alexe kafa vurduran bir savunma oyuncusu)metalist maçının ise BAŞ sorumlusudur.
Söylemek istediğim, Beşiktaş savunması-Sivok,Zapo ikilisi- uyum içindeler ve BERABER OYNADIKLARINDA takımımız savunma açısından rahat maçlar çıkarıyor.Gol atma açısında sıkıntımız yok(sayılır-sayılmaz bilmem ancak Beşiktaş her maç goller atabilen bir takım)

Gitmesi gereken 2-3 oyuncu var yapılması gereken aynı sayıda transfer var.Gerisi inanın Beşiktaş için kolay.Beşiktaş'ın tek rakibi kendisidir bu sene-geçen sene de olduğu gibi-
__________________
HAYATIN ANLAMI SİYAH BEYAZ

MuTLu aşK YokTUr
BEŞİKTAŞK VARDIR
Deschain Ofline   Alıntı ile Cevapla