Yönetim Bu sezonu Bitirmiştir. | | Yönetim bana göre bu sezonu bitirmiş ve Beşiktaşın bu sezon yakalayacağı başarının önüne geçmiştir. Rakiplerimizinde iyi olmadığı şu zamanda beşiktaşta bu şekilde yapılan yönetimsel hatalar herzaman olmuş ve bir türlü bu süre içerisinde başarı gelmemiştir.
4-1 kaybedilen maçtan sonra Hocayı gönderme tavrı koyuyor. Bütün gazetelerde hoca gönderilecek yazıyor. Gelecek hoca bile basınca belirleniyor. Ama nedense Beşiktaş kulübünden bir açıklama veya yalanlama gelmiyor.
Hoca kalsın yada gitsin önemli değil ama hoca bana göre burada bitti. Gazetelere yalanlama vermemesi bu olayı doğrulamaktır bana göre. Sonrada çık ''biz hocamızın arkasındayız'' diye söyle. Beceriksiz yönetimin takımı frenlemesine artık tahammül edemiyorum. Kardeşim adama ya ''git bavulunu topla '' de. yada en ufak söylentide '' Çık yalanla gazeteleri''. Ben bu saatten sonra hocanın kalacağını ve kalsada başarı yakalayacağını düşünmüyorum.
Bu nedir anlamıyorum... rakiplerin kötü olduğu sezonlarda da illaki bir kriz çıkarılıyor ve yine kötü olan rakip şampiyon yapılıyor. Yeter Artık!!!!
Kısaca düşüncem yönetim krizi yüzünden bu sezonuda kaybettik. GEÇMİŞ OLSUN |