Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-10-2008, 10:35   #2
Karetta2002
 
Karetta2002 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Günlerdir bunu anlatmak istiyorum..
!975 yılında son hafta Giresun dan 95. dk penaltısıyla puan alıp kümede kaldığımız yılları da unutmadım..Ama sonraki sezun İnönüde 40 bin kişiye oynadık.. v 5. olduk İnanın skorların ve dereceleri hiç önemsenmediği yıllardı..
1980 li yılların başındaki ilk şampiyonluğun geldiği sene sondan bir önceki maç istanbulda Trabzonlaydı...tam 2 gün stadın kapısında yatmıştım ve maç berabere bitince..1sonraki hafta Eskişehir deplasmanına gittim..O maçı 2-1 kazanıp şampiyon olduğumuzda istanbul'a dönüş yolunda aklımda tek şey vardı..
"Ben beşiktaşın taraftarıydım,iyi skorların değil..."
48 yaşındayım,ilk defa seyrettiğim maçta Sanlı kaptan,Yusuf Tunaoğlu,Sabri Dino vardı..sonra kimler geldi kimler geçti...Hastalık ve ölüm dışında son 3 yıla kadar her sene en az 20 maçına gittim Beşiktaş'ımın..Ve hep sahadakileri seyrettim..ne yönetimle ne antrenörle ilgilendim..
Çünkü ben Beşiktaşın taraftarıydım..iyi skorların değil...
Geçen yıl geçirdiğim kalp krizi sonucu kalp damarlarıma 2 stent takıldı,doktorlar değil maça gitmek, TV en bile seyretmeyi yasakladı..ama ben gene de seyrediyorum..
Çünkü ben Beşiktaşın taraftarıyım..skorların değil..
Bu gün maça stada gideceğim..
25 yıl devamlı gittiğim benim zamanımın "üsküdar trübünü" bu günün yeni açığının Taksim tarafında oturup elimde sandviçim Beşktaşımı izleyeceğim..Varsın doktorlar yasaklasın..Onlar bilmiyorlar ki ;
Ben Beşiktaşımın taraftaryım..parlak skorların değil..

İrfan Kayahan
__________________
"iki özel tutkum;İstanbul ve Beşiktaş"

Konu Karetta2002 tarafından (06-10-2008 Saat 10:46 ) değiştirilmiştir..
Karetta2002 Ofline   Alıntı ile Cevapla