Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-10-2008, 11:36   #5
OutKast
 
OutKast - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Alıntı:
Karetta2002´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Günlerdir bunu anlatmak istiyorum..
!975 yılında son hafta Giresun dan 95. dk penaltısıyla puan alıp kümede kaldığımız yılları da unutmadım..Ama sonraki sezun İnönüde 40 bin kişiye oynadık.. v 5. olduk İnanın skorların ve dereceleri hiç önemsenmediği yıllardı..
1980 li yılların başındaki ilk şampiyonluğun geldiği sene sondan bir önceki maç istanbulda Trabzonlaydı...tam 2 gün stadın kapısında yatmıştım ve maç berabere bitince..1sonraki hafta Eskişehir deplasmanına gittim..O maçı 2-1 kazanıp şampiyon olduğumuzda istanbul'a dönüş yolunda aklımda tek şey vardı..
"Ben beşiktaşın taraftarıydım,iyi skorların değil..."
48 yaşındayım,ilk defa seyrettiğim maçta Sanlı kaptan,Yusuf Tunaoğlu,Sabri Dino vardı..sonra kimler geldi kimler geçti...Hastalık ve ölüm dışında son 3 yıla kadar her sene en az 20 maçına gittim Beşiktaş'ımın..Ve hep sahadakileri seyrettim..ne yönetimle ne antrenörle ilgilendim..
Çünkü ben Beşiktaşın taraftarıydım..iyi skorların değil...
Geçen yıl geçirdiğim kalp krizi sonucu kalp damarlarıma 2 stent takıldı,doktorlar değil maça gitmek, TV en bile seyretmeyi yasakladı..ama ben gene de seyrediyorum..
Çünkü ben Beşiktaşın taraftarıyım..skorların değil..
Bu gün maça stada gideceğim..
25 yıl devamlı gittiğim benim zamanımın "üsküdar trübünü" bu günün yeni açığının Taksim tarafında oturup elimde sandviçim Beşktaşımı izleyeceğim..Varsın doktorlar yasaklasın..Onlar bilmiyorlar ki ;
Ben Beşiktaşımın taraftaryım..parlak skorların değil..

İrfan Kayahan

irfan abi ne güsel anlattın benimde 1 2 gündür şu yönetim istifa şu ertuğrul gitsin diye konu açanların konusuna böyle yorumlar yazmaya calısıyordum. abi ben babamlar 8 kardeş 7si erkek 1 i kız ve hepsi beşiktaşlı bizim bütün sülale beşiktaşlı bende öyle bir soydan geliyorum ve stada gittiğimde yenilsekte berabere kalsakta ben biliyorumki benim çocukluğumda bile beşiktaş diye tempo tuttuğum takımım beni gelecek hafta sevindirecek ben biliyorum ki güsel günler cok yakında abi demekki bu forumda senin benim gibi 50 60 kişi olsa anlarlar Beşiktaş taraftarı nasıl olur neden beşiktaşa aşığız nerden geliyor bu sevginin kaynağı herseyi anlarlar .

hani diyoruzya irfan abi

Beşiktaşım anlatılmaz bir sevgi bu ! ! !

By artist Murat Uruçay . . .
__________________
Click the image to open in full size.
|'' Beşiktaş İçin Gerekirse Sahada Kanımı Bile Akıtacağım '' R.Quaresma |
OutKast Ofline   Alıntı ile Cevapla