Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-10-2008, 16:12   #27
xenb

xenb - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
golosko´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
ertuğrul sağlamı bugün ağır bir şekilde eleştirenler sezon sonu biz şampiyon olunca ne yapacak çok merak ediyorum(sadece ağır şekilde eleştirenler için söylüyorum,bence gitmeli diyen herkese saygım var)
Ertuğrul sağlamın gitmesini istemekle veya istememekle Beşiktaş şampiyon olursa elbette seviniriz neticede ertuğrul değil Beşiktaş şampiyon oluyor neticede.. Ama şu gerçeği unutuyorsunuz sen kimi getirirsen getir zaten ligdeki en kötü 4 yada 5. bitirir oda Beşiktaşın futbolcularından dolayı. ben ertuğrul'a karşıysam nedeni korkak ve iç sahalarda oynadığı çift ön libero sistemi rakibi üstüne çekip kontra atak taktikleri vs..Bu sene biz şanslıyız fenerin hocası dünyadan bi haber dünde gördük.Biraz gs de bişiler var ama oda lincoln 2 hafta sonra bırakır top oynamayı değişir işler bu denklemde şampiyon olma şansı çok yüksek Beşiktaşın.Ben isterdim ki ertuğrul çıksın bir top oynatsın rakip takımları kendi yarı sahasına hapsedip baskılı oyun oynasın.Kısaca ertuğrul gitsin isteyenler bunu görmek istedikleri için istiyorlar yoksa ertuğrulun kişisel bi nedenle gitmesini isteyen olduğunu zannetmiyorum.Demek istediğim kalkıp rakiplerin zaten ayakta duramıyor herkes farkında bu şartlarda değil onlarda iyi oynadığı dönemlerde eze eze şampiyonluk..
xenb Ofline