Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-10-2008, 19:44   #1
asparagas
 
asparagas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Bursa MANU'yu reddetti

Bursa MANU'yu reddetti

Bursaspor, Manchester United'ın transferi için 5 milyon Pound (12 milyon YTL) teklif ettiği Sercan Yıldırım'ın Avrupa'da oynamasına sıcak bakmıyor. Bursaspor Kulübü Basın Sözcüsü Mehmet Çavuşoğlu, 10 milyon Pound verseler bile Sercan'ı satmayacaklarını belirterek, "Yıldız satma değil almak mantığıyla hareket ediyoruz. Sercan'ın Bursaspor'a çok büyük hizmetleri olacak" dedi. Sercan Yıldırım ise hayalinin Avrupa'da oynamak olduğunu ifade ederek, son kararı kulübünün vereceğini söyledi. Dünkü Galatasaray karşılaşmasında bir heyetin Manchester United adına Sercan'ı izlediği öğrenildi.
Galatasaray'a gol atarak krallıkta 5 golle Milan Baros'un önüne geçen Sercan Yıldırım'ın 12 milyon YTL'lik teklife rağmen transferine sıcak bakılmıyor. Yeşil beyazlı yönetim, Turkcell Süper Lig'de böyle bir hava yakalanmışken yıldız oyuncuyu satmayı düşünmüyor. İHA muhabirinin sorularını cevaplandıran Basın Sözcüsü Mehmet Çavuşoğlu, yönetim olarak net bir tavır içinde olduklarını ifade ederek, "Biz yıldız satmayız, yıldız alırız mantığıyla hareket ediyoruz. Sercan için daha çok erken. Her takımın bünyesinde bulundurmayı istediği yıldız bir futbolcu. Onun Bursaspor'a çok hizmetleri olacak" dedi.
"5 milyon değil 10 milyon pound da verseler Bursaspor kendi evladını paraya değişmez" diyen Çavuşoğlu sözlerini şöyle sürdürdü:
"Sercan'ın Bursaspor'a yapacağı çok hizmetler var. Böyle bir hava yakalanmışken Sercan'ın transferiyle gündem oluşturmak istemiyoruz. Bir çok futbolcumuza da teklifler oluyor. Liglerin tam ortasında ve böyle iyi bir durumdayken transfer yapmayız."
Sercan Yıldırım da hayalinin ileride de olsa Avrupa'da oynamak olduğunu kaydederek, "Öncelikle takımımın hedefleri önemli. Ben de gol kralı olmak istiyorum. Transfer teklifleri konusunda kulübüm ilgileniyor. İki sene önce de teklif almıştım. Ama başkanlık seçimlerinden dolayı gündemden düşmüştü. Bir karışıklık olmuştu. Ben şu anda Bursaspor'un başarısı için ter döküyorum" dedi.
Öte yandan Bursa'ya gelerek dünkü Galatasaray maçında Sercan'ı izleyen İngilizlerin, Bursaspor'un red cevabıyla Sercan transferini beklemeye aldıkları öğrenildi.
__________________
asparagas Ofline   Alıntı ile Cevapla