Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-10-2008, 22:42   #1
Deschain

Deschain - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ertuğrul gitsin diyen arkadaşlara saygı duyuyorum.
Peki kim gelecek? Lucescu.Lucescu iyi hoca, tecrübeli hoca...v.s.100. yılımızda Lucescu ile şampiyon olduk.O dönemdeki motivasyon, istek ve çoğu futbolcunun Beşiktan'a bu onuru kazandırmak için verdiği mücadele o şampiyonluktaki EN ÖNEMLİ faktördür.Peki daha sonra ne oldu arkadaşlar?
Lucesculu 2. senemiz meşhur "11 puan öndeydik senesi".Haklı olarak diyeceksiniz ki "Hakemler,federasyon,saha dışında kazana azize...v.s" hepsine tamam, altına imzamı atarım.
Peki geçen sene hakemler,federasyon,azize...v.s 15 puanımızı gasp etmediler mi?
Lişverpool maçını hatırlatacaksınız, yine haklısınız.O zaman benimde hatırlatmam gereken bir şey var.Benim neslim ingilterenin Türkiye'yi 8-0 yendiği maçLARI hatırlar eminim.Hatta ingilizlerin 1 golü de sayılmamıştı,ofsayt gerekçesi ile.Türkiye'de de 8-0 yenilkdik ingilizlere...Hocamız kimdi?Mustafa Denizli!Evet çoğu arakadaşımızın "Ertuğrul gitsin" konu başlıklarına yazdığı Teknik direktör,Beşiktaşımızın başında görmek istediği teknik direktör.Denizli Türkiye'nin en kariyerli, en başarılı teknik direktörleri arasındadır, buna lafım yok.E peki bu 8-0 ları ne yapacağız?

Arkadaşlar,Sinan Kaloğlu,Okan Koç,Ahmet Dursun,Ramazan Kurtuluş,Eser Yağmur..hatırladınız mı?Bu isimler Beşiktaş'a geldiğinde geleceğin yıldızı olarak gösterilen isimlerdi.Ahmet Dursun'u ayrı bir yere koyuyorum çünkü o Barcelona,gs,fb,ts..demeden en zor maçlarda takımımıza hayat veren gerçek bir yıldızdı.Forvete ihtiyacım yok deyip, Hasselbaink ve Martin Palermo'yu red eden, devre arasında Adrian İlie'yi getiren, Ganea'yı(Rumen forvet) ısrarla isteyen kimdi?Giunti,İlhan,Nouma,Ahmet Dursun,Cordoba...v.s gibi Beşiktaş için efsane olmuş futbolcuları kim gönderdi?Sina engin demeyin bana lütfen bu nasıl bit teknik direktör ki, en iyi oyuncuları giderken "DUR" demiyor.

Beşiktaş istediğimiz gibi oynamıyor buna da haklısınız...Peki genel olarak Türkiye Ligin'de süper futbolu kim oyunyor?Yazın YARI FİNALE çıkmış milli takımızın oyununu beğenen var mı?
Türk futbolunu kalitesi düşük, bunu ne yazık ki kabul edelim.
Bu kaliteyi yükseltmesi için de yabancılardan medet ummayı bırakalım artık.Yabancılar işler kötü giderse alır tazminatını gider.
SANKİ HER SENE UEFA KUPASI ALIYORDUK DA BU SENE ALAMAYINCA HAYAL KIRIKLIĞI OLDU.Gerçeklere dönelim çok iyi bir takımla mücadele ettik, kaybettik olan oldu.

Uzun yazdığım için kusura bakmayın,KISACA SÖYLEYEYİM umarım yanılırım ama hoca değişikliği bu senenin de kaybedilmesi olur.

MuTLu aşK YokTUr
BEŞİKTAŞK VARDIR
Deschain Ofline   Alıntı ile Cevapla