Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-10-2008, 23:21   #29
once_biz_vardik1903
gurbetci kartal

once_biz_vardik1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ertugrul saglam hoca boyle birsey demez verevki dedi hakkidir catir catir alir parasini serefsiz levent erdogan beni bilirsiniz hicbir zaman besiktas yoneticisi baskani hakkinda boyle ithamlar yapmadim ama artik yapiyorum cunku bunlar kesinlikle besiktasli degil artik bundan tek suphem kalmadi eve ne diyorduk serefsiz konusma ozurlu levent erdogan erdemden falan bahsediyor istifa etsin diyor daha ligin basinda hicaya lan serefsiz hoca icin erdem gecerlide sizin icin degilmi adi herifler neset yalcinmidir nedir allahin zibidisi istifasini istiyor hocanin lan adi herifler ertugrul saglam gibi bir kisilik medya onunde kucuk dusurulerek kotulenerekmi istifasi istenir sen onu getirensin bu klube hemde calistigi klubu zorla ikna ederek getirmissin adami isinden edip getirmissin yani adam seni kirmamis gelmis takiminin basina boylemi yapilir serefsiz herifler alirsin bi odaya hoca senle yurumeyecek bu is dersin istifa etmeni istiyoruz dersin yada senin gorevine son veriyoruz dersin bunlarin hepsi besiktastan gecinen besiktastan reklamini saglayan serefsizlerdir bunlar yuzunden gercekten besiktaslilik durusunun ne oldugunu butun turkiyeye gosteren bir inasan ancak bukadar kirgin birsekilde yollanabilirdi takimda hepsinin allah