Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-10-2008, 12:04   #8
halilsagir

halilsagir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
bjk19.03´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
ya en basitinden zico geldiğinde ne hatalar yaptı mileet makara sarmaya başladı şamp. ligi ön elemesinde d.kıev e elenedi ama sonra şamp. liginde ç.final oyanadı adamı yolladılar şimdi mumla arıylar kaldı ki ertuğrulun kafası en az zico kadar çalışıyodur merak etmeyin. ertuğrul hoca doğru yada yanlış oyunda maçı kaznmak için hamleler yapıyor. ne bilim maç içinde serdarı sola çekip aydını sağ kanada alıp kanatlarda ters ayaklı adamlarla oynamyı deniyor delgado ortada eziliyor sağa sola kaydırıyor. sikibbe ne yapıyor hiçbişey ama başkan öyle bir kadro kurduki adamlar öyle yada böyle sonuca gidiyor. gs çok iyi demiyorum ama adam gibi topçular aldılar haa hepsi birarada oynarmı zor ama bi kewel bizde olsun istemezmiydik mesela ama başkanda o basiret yok bırak topçu almayı luceyi bile getiremedi ne sezon başı ne şimdi nede daha evvel
gecen sezon takım en çok beğenilen isimlerinden holosko deil miydi hani şu sağ kanatta oynatılan ben mi yanlış hatırlıyorum 6 haftada nasıl siliyorsunuz hepsini bobo nun yerine baros olsaydı delgado yerine lincoln tello neden kaldı kewell in son 3 yılına bakarsan sürekli sakatlanıyor
beşiktaşım taraftarına neler oluyor sabır hiç yok 6 hafta yeterli herşey için medya versin gazı iiiii oyuncular almışlar m.baros gecen yıl portsmouth ta 13 maçta 1 gol(lyondan kiralık) ondan önceki yıl a.villa 3-4 gol(lyondan kiralık) o.lyonda ki 2 yıllık performansı da öle euro 2004 deki performansının yanından gecmiyor 3 yıldır olsun nefis transfer , f.meira yaş 33 o kadar paraya satar stuttgart harikalar yaratıyor sadece skibbe kötü vay medyaya bak yorum yap bu takım bellinzona dan bi 3 yesin gelsin burda gol yesin rezil top oynasın iii kadro
biz kötüyüz hemde cok kötü sivok-zapo 5 para etmez , tello geldiğinden beri dökülüyor , bobo avusturya 2.liginde oynar , delgado oyuncu deil manken , holosko nereden geldi bu adam,u.inceman orta sahada 2 top yapamıyor yürüyecek hali yok amatör bunların hepsi amatör çok kötü takımız transferler berbat!!