Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-10-2008, 14:00   #18
bjk19.03
 
bjk19.03 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Alıntı:
bedestan´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Bırakın bu işleri arkadaslar. Rakipler avrupada top kostururken biz ligde sampiyon yapacak diyoruz. Ne cabuk unuttunuz liverpool lları metalist macını daha fazla faciaya gerek yok. Ertuğrul Saglamın aile yasantısı siyasi gorusu beni ilgilendirmez. Bence Ertuğrul hocayla ileriye donuk ve bir marka takım olma yolunda başarılı olamayız. Dikkat ederseniz anadolu takımına donduk rakiplerden korkarak top oynuyoruz. Takımın kendine güveni yok o gazı verip sahaya süremiyor takımı ve en iyisi onun altyapının başına geçmesiydi bence. Sadece taktikle olmuyor maalesef bu işler. Velhasıl kelam Ertuğrul kişilik olarak çok iyi bir insan ama Beşiktaşımıza yetersiz . Bundan sonraki kariyerinde başarılar hocam...
ya rakipler avrupada oynarken kim avrupada ne yaptı bırak avrupayı rakipler tel tel döküllüyo.
1-fb yi anlatmaya gerek yok 6 maç 4 mağlubiyet dünya transfer parası guiza-emre-dede
2-gs desen defans faraş olmuş. baros-kewel-meira gibi adamlar aldı bellizonayı zar zor geçti gruplarda görücem ben onları hemde metalist çıkmış.
şu ligde ertuğrul hoca banko şampiyonluk yaşardı.
3-ya tottenham-barca-arsenal-bayern munih-milan-roma vs bunların sezon başından beri maçlarına bak neler olmuş ne sonuçlar alınmış. hepsi hocamı değiştirmiş.
4- zico geldiğinde neler yaptı neler appiahtan sağ kanatlar falan filan ön elemede kıeve elendi şamp. ligine veda etti ama adamlararkasında durdu hoca değil dediğimiz adam ( ben beğenmiyorum hala)fenerde neler yaptı.devide buda topçumu dedi çok bilmiş basın yabancı kontenjanındayken aurelioyu yollayan profosör dahiler şimdi sen zicoyu nasıl yollarsın aurellio yu nasıl kaçırırsın diyolar. kısaca basının aklına uyarsan kaostan kurtulamassın onlarada malzeme çıkar.

yarında dere geçerken at değiştirilmez beşiktaş yanlış yaptı derlerse şaşırmayın
__________________
SADECE "BEŞİKTAŞ"
TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON
bjk19.03 Ofline   Alıntı ile Cevapla