Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-10-2008, 15:39   #6
utkux

utkux - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Erken geldi erken gittiii yolu açık olsun birşekilde kendisi ile birlikte sevinçlerimizde oldu,belliki geceleri uyumadığı basın toplantısında herhalinden belliydi onun bu şekilde gitmesinede malesef üzüldüm nefret ettiğim dalton'sinanın' bile bu kulüpten bu şekilde gitmesini istemem.

Asıl handikap malesef yönetim kendi adına zaman kazandı gitmesi zaman alacak fakat onlar bu şekilde dahi gidemiyecek, kötü olaylar olur kulüp bu şekilde yönetilirse nereye kadar bu sabır bakalım.

BU ARADa ŞÖYLE DÜŞÜNÜN ERTUĞRUL HOCA deneyimsiz di açıkçası bu kulübe erken geldi birkaç yıl daha çalışsa idi çok daha iyi olacaktı fakat hayırlı bir karar verdi 1 ay sonra kulüp karışır şimdiden söylüyoruum bu beceriksiz yönetimle ,

en azından Ertuğrul hoca bu enkazın altında kalmayack başarısız gözü ile bakılmayacak en azından ligde iyidi kariyeri adına güzel bir hamle yaptı .helal olsun sebayıda andı .

bu arada ben Ertuğrulu beşiktaşın başında istemiyorsam sırf bunun için istemedim ileride kendini dahada iyi yetiştirir hazır bir şekilde bakarsınız başka bir yönetimle gelir .

ama bu yönetim ve sinan hiçbir zaman geri gelemez .