Tamam arkadaşlar şunu soruyorum: Beşiktaşın oynadığı futbolu beğeniyor musunuz ? Suçu kadroya ona buna atmayın. Ertuğrul ne istediyse alındı. Sonuç: Ligde üçüncüyüz, Avrupa'da yokuz. Sağ kanada hapsedilen bir Holosko, hiç ilgisi yokken transfer edilen Seriçler, Diattalar, Higuainler, Gordonlar bunların hiçbirinde hocanın katkısı olmadı mı ? Onun onayından geçmediğini mi sanıyorsunuz ? Sonra bu oyuncuları göndermek için yapılanları da hatırlatırım. Dün izledim Hacettepe son 15 dakika saldırdı. Biz yarı sahayı geçemedik. Beşiktaş'ı Kayseri gibi oynatırsanız maçın sonu gelmez. Ertuğrul'un tek doğrusu takıma gençleri kazanmak adına yaptığı hamlelerdi. Ertuğrul, yaptığı oyuncu tercihleriyle İnönü'de bile tek forvet tercihleriyle iki yıldır bir türlü oturtamadığı defans düzeniyle 8-0 larla ve Kharkiv rezaletleriyle kendi sonunu hazırlamıştır. Napolyon kaybettiği bir savaştan sonra komutanlarını toplamış neden kaybettik demiş komutanlardan biri "toplarımız ateşleyemedik demiş" Napolyon da tamam gerisini dinlemek istemiyorum demiş. Gerisi ve hepsi işte bu kadar. Ertuğrul bu takıma erken geldi ve maalesef Demirören ve kendi hataları onu bitirdi. Kendisine bundan sonraki yaşamında başarılar dilemekten başka diyecek bir söz bulamıyorum. |