Alıntı:
bluehotel´isimli üyeden Alıntı
Tamam arkadaşlar şunu soruyorum: Beşiktaşın oynadığı futbolu beğeniyor musunuz ? Suçu kadroya ona buna atmayın. Ertuğrul ne istediyse alındı. Sonuç: Ligde üçüncüyüz, Avrupa'da yokuz. Sağ kanada hapsedilen bir Holosko, hiç ilgisi yokken transfer edilen Seriçler, Diattalar, Higuainler, Gordonlar bunların hiçbirinde hocanın katkısı olmadı mı ? Onun onayından geçmediğini mi sanıyorsunuz ? Sonra bu oyuncuları göndermek için yapılanları da hatırlatırım. Dün izledim Hacettepe son 15 dakika saldırdı. Biz yarı sahayı geçemedik. Beşiktaş'ı Kayseri gibi oynatırsanız maçın sonu gelmez. Ertuğrul'un tek doğrusu takıma gençleri kazanmak adına yaptığı hamlelerdi. Ertuğrul, yaptığı oyuncu tercihleriyle İnönü'de bile tek forvet tercihleriyle iki yıldır
bir türlü oturtamadığı defans düzeniyle 8-0 larla ve Kharkiv rezaletleriyle kendi sonunu hazırlamıştır. Napolyon kaybettiği bir savaştan sonra komutanlarını toplamış neden kaybettik demiş komutanlardan biri "toplarımız ateşleyemedik demiş" Napolyon da tamam gerisini dinlemek istemiyorum demiş. Gerisi ve hepsi işte bu kadar. Ertuğrul bu takıma erken geldi ve maalesef Demirören ve kendi hataları onu bitirdi. Kendisine bundan sonraki yaşamında başarılar dilemekten başka diyecek bir söz bulamıyorum. |
Hiç birimiz Sağlam dört dörtlüktü demiyoruz zaten..Elbet var hataları..Ancak bu takım da en son gidecek insandır..Saydığın transferlerin fiyasko olduğunda da hemfikiriz..Ama bu oyuncuları da Hocann ısrarla istediğini düşünmüyorsun herhalde..Seric kariyerine aldanılmş bi transfer..Diğer 3 transfer de yabancı hakkı boşa gitmesin diye yapılmış transferler..Bunu sende biliyorsun..
İnönüde ciddi maçlar haric hic tek forvet oynamadı..Oturmayan defans düzenini de oturtuyordu yavaş yavaş..
Ben eminm şundan ki; bu yönetm gitmedikçe yeni gelcek adamn da arkasından bu laflar edilecek..
Sağlam yönetimin kurbanıdır..Bu takımda kesinlikle kalmalıydı..Hatalarıyla da sevdik biz onu..Umarm yolu bi kez daha kesişir bizimle..