oyuncular oynamazsa ertuğrul ne yapsın nedemek yaa. benmi oynatıyım. anlamıyorum sizi yaa. 2 senedir oyuncular oynamıyormu. o zaman hepsini atsaydı sezon başında. madem oynamıyorlar neden tuttu hepsini kadroda. parasını almadı mı ertuğrul hoca. görevi takıma başarı kazandırmak değilmi. ne başardı bana onu söyleyin.birisi 3. oldu diyor. beşiktaşın adı 3. olur zaten. olmalı da. ben ona buna bakmam sonuca bakarım. sonuçta haftalardır, hattaa aylardır beşiktaşın oynadığı futboldan utanıyorum. inönüde 10 kişilik antep bile bizi eziyor. metalist maçında istanbulda bile onlardan daha kötü oynuyoruz. fenere galibiyetimiz yok. ibb ye puan kaybediyoruz. takımda bariz bir şekilde ortasaha eksikliği var ama eldeki tüm orta sahaları satıyor. yerine kşmseyi almıyor. bence fahri uğur incemandan daha iyi bu arada. yahu bir kere rotasyon diye birşey uydurdu. her maça ayrı 11 le çıkıyor. bu nasıl saçmalık. hem diyorsunuz ki istikrar önemlidir. hemde ertuğrul hocanın yönetimini beğeniyorsunuz. bu tam bir çelişki. offff. nedir bu ertuğrul sağlam takıntısı anlamıyorum. |