Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-10-2008, 23:51   #1
Eskici

Eskici - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Icon16 Taraftarin sucu ne???

Bugün Ertugrul Saglam in istifasindan sonra birkackez yeni üye oldugum bu foruma göz atma firsati buldum.
Bazi arkadaslar ertugrul Saglam in istifasindan dolayi taraftari,yani Ertugrul Saglam in karsisinda olanlari nerdeyse HAIN durumuna düsürüp simdiden ilerde yasanabilecek basarisizligin maliyetini bu guruba cikarmaya calisiyor.
Peki arkadaslar ben kendimden örnek vererk sunu söyleyebilirim.Ertugrul Saglam in gelmesine bastan beri karsi ciktim kendimce hakli sebeplerden dolayi ve bu sebepler icerisinde bir tanesi de Ertugrul Saglam in henüz büyük takim stresini tasiyabilecek tecrübede ve birikimde bir Hoca olmamasi.
Herzaman icimden keske gelmeseydi Hoca boso bosuna harcanip gidecek demisimdir cünkü bu olaylarin bu sekilde cereyan edecegini önceden görebilyorduk ben ve benim gibiler.
Simdi bizim gibi düsünen taraftarlara böyle saldirilmasina bir anlam veremiyorum cünkü bu taraftar hicbir zaman Ertugurl un gitmesini gerektirecek kadar yogun bir protestoda bulunmadi evet kendi icimizde fikirlerimiz paylasip Ertugrul Hoca nin yetersiz kaldigini ve istifa etmesi gerektigini her ne kadar paylasmissak ta bu asla cok yogun bir sekilde Hoca ya yansimamistir.
Simdiiiiiiiii; Ertugrul Hoca bile taraftardan sikayetci ayrilmazken bu forumdaki arkadaslar neden bizlere bu kadar yüklenme geregi duyarlar??Oysa ki biz gözümüz kapali destegi degil,HOCAnin yaptigi yanlisliklari kendimizce dile getirip memnun olmadigimiz noktalar üzerinde durduk..
Üstelik HOCA nin gitmesi eger bizim sucumuzsa o zaman hic gelmemesi lazimdi ki ben ve benim gibi düsüne arkadaslar yukardada yazdigim gibi ta bastan karsi ciktik gelmesine..Simdi burda "BAkin iste biz hakli ciktik ,bizim dedigimiz gibi kaldiramadi bu yükü ve gitmek zorunda kaldi"demek kolayligini göstermek istemiyorum ama Ertugrul un gitmesi kesinlikle bizim sucumuz degil..
Ayrica Demirören taraftarin baskisiyla Lucescu yla görüsmedi ki sagolsun mactan sonra direk solugu adamin yaninda aldi.
Ertugrul Saglam adam gibi adam oldugunu gösterdi istifasiyla ve bu O nu gercekten hepimizin gözünde özel bir yere yerlestirdi.
Ancak ben özellikle son haftalarda Besiktas in oynadigi toptan hic ama hic memnun olmadigimi tekrar söylemek durumundayim.
Keske Ertugrul Hoca elestirilerden kücük te olsa bir ders cikarip Kadroyla bu kadar oynamasaydi.Ama artik hersey icin cok gec.
Evet "HAYAT DEVAM EDIYOR" ve isin kötüsü DEMIRÖREN le devam ediyor