Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-10-2008, 12:11   #7
Karetta2002

Karetta2002 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Pes doğrusu..bu kadarmı yanlış anlaşılır..
Ben Ertğrul un değil Beşiktaş Teknik Direktörünü destekledim..Ertuğul babamın oğlu değil..,
takımdaki düşüşün normal olduğunu çünkü sezonu erken açan takımlarda bunların yaşanabileceğini ve antrenör değişikliğinin ,getirdiği antreman değişikliği adele sakatlıklarını da getirir dedim.
Ayrıca Rıza nn da,Tigananın da,Del Bosque ninde gönderilmeside tepki verdim.
GS ın Avrupa şampiyonluğu,80 li yılların sonundaki Derval operasyonu ile başlar.Futbol sabır ve istikrar işidir.O bizi eleyen Metalist Kharkiv 5 yılda kurulmuş bir takım.Bir takımın yeni hoca ile şampiyonluğu ancak diğer takımların anormal hataları,yada diğer takımlarla arasndaki anormal farklarla olur..Bkz.FB nin Daumla ilk şampiyonluğu...Bkz.Gerets in şampiyonluğu..vs..vs..Benim asla kişilere özel sempatim yada özel düşmanlığım yok.Ben sadece Beşiktaş hayranıyım. BJK taraftarı hocasına sahip çıkmayarak bence sınıfta kaldı..Maalesef yönetimin ve birkaç satılmış gazetecinin oyununa geldi..Ama şimdi yönetimin eline pimi çekilmş bir bombayı verdi Ertuğrul...Bndan sonra bizim yapacağımız şey o bombayı ellerinde patlatmak olacaktır..