Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-10-2008, 16:40   #41
mamaty
BABA HAKKI

mamaty - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

bu dakıkadan sonra ıcım kan ağlıyarak söylüyorum ama beşiktaş ile ilgili televizyonda çıkan hiçbir habere bile bakmak istemiyorum...koskoca beşiktaşım kala kala mustafa denizliye kaldıysa ,yazıklar olsun beşiktaşımı bu durumlara düşürenlere...ya sizleride anlamıyorum nasıl beşiktaşlisınız , nasıl bir beşiktaşlı mustafa denizli gibi bir becekriksiz adamı beşiktaşın başında inönüye çıkarken görmeye dayanabilir...daha gecenlerde buralarda bazı arkadaşlar lig tv'de beşiktaş ile yorum yapmasına bile dayamadıklarını söylüyordu( gerçekten bende hak vermiştim) şimdi bu adam ile sizlerin görüşlerinizi okudukça şaşırıyorum ...yapmayın arkadaşlar bizler geçiçi başarılar istemiyoruz ,sezonu kurtarmak değil amacımız ,aslolan beşiktaşlı duruşudur...bunu muhafaza edemezsek beşiktaşımızı hakettiği yerlere taşıyamayız...sonuna kadar karşıyım ben mustafa denizli gibi beceriksiz bir adamın başında olmasına ve bu adam beşiktasın başında olduğu müddetçede beşiktaşın hiçbir maçına gelmeyeceğim , televizyonda dahi gördüğüm yerde gececeğim ....