Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-10-2008, 20:20   #72
bjk48
Dişi Kartal

bjk48 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

aslına bakarsanız şaşırmadım
bosque çalımbay tigana sağlam nasıl geldiyse denizlide öyle geldi öylede gider
ali gültiken koray burak fahrinin gidişide 1 gecede oldu
demirören gitmedikce daha çok giden gelen olur
bu medya başkan yönetim kurulu oldukca gelen giden devam edecek
beşiktaş huzur bulmyacak beşiktaşlıda mutlu olmayacak arkadaşlar
3 hafta mutluluk hayalleri kurduk oda bitti
denizli gelse ne olur sağlam gitse ne olur bu yönemtim oldukca bize mutluluk haram olur
aslında sorun bizdede değil fb de aynı gsde tsde son yıllara bakın bakalım şampiyon olamayan teknik direktörler gidiyor sorun türk futbol anlayışı ve yöneticelirnde aslında
fb daumla istikrar yakalamaya çalışan fb şampiyonluk gidince daumu kovdu zico şampiyon olamayınca gitti
gsde aynı terim hagi şampiyon olamadıklarından şutlandı gerets şampiyonluğu kaçırınca gitti felkamp erkenden şutlandı hakemler olmasa gecen sene gs şampiyon olurmuydu....
ts daha düne kadar td öğütme fabrikası gibiydi
bizim futbolumuzun temel sorunu aslında istikrarı yakalayamamak şu an gs ve fbnin t.d. leininde yeri sallantıda
denizli gelse ne olurki 5 sene kalacakmıki bizde kalması için bu yıllarda şampiyon olmalı
hayırlı olsun diyelim
aslında soğudum
hergün terörün olduğu onlarca şehidin verildiği ekonomik olarak düzlüğe çıkamadığımız her yerde ihanetin kokuşmuşluğun adamsendeciliğin çıkarcılığın olduğu şu ortamda sağlam gitmiş denizli gelmiz aregones dedeymiş skibe acemiymiş terim küfürbazmış milli takım kazanamamış beşiktaş elenmiş fb başarısızmış gs kötüymüş ts başarılıymız bursa sivas antep iyi başlamış vs. vs kimin umrunda
uyutuluyoruz fubolla beşiktaşımı çok seviyorum ama ülkemin o kadar çok sorunu varki futbolla uyutuluyoruz aslında
denizleye sonsuz başarılar
ama ülkem kan ağlıyor