Alıntı: KaRaHaNLI´isimli üyeden Alıntı
inanmıyorum inanmak istemiyorum eziklere Şam liginde sıfır çektiren en son çalıştırdğı takımın adını bile duymamıştık ne bu ya Ertuğrulu kov böyle bir adamı getir yazıklar olsun futbolda soğudum ne maç nede futbol hakkında bişey duymak istemiyorum Allahım inşallah bu yaşadıklarımız rüyadır |
arkadasim denizlinin en son calistirdigi takimin ismi duyulmamisti diyosun da ertugrul sanki italya liginden mi geldi 3 senelik teknik direktordu alt tarafi kayseriyi calistirmisti denizli su ana kadar 2 buyuk u biz de sampiyon olursak 3 buyuk u samp yapmis yerli hoca haa bende normal sartlar altinda istemem ama olan oldu huzur duzen bozuldu koca kafa tupcunun sayesinde bu saatten sonra denizli de gelse morinho da gelse ayni zaten tupcu gitmedikce huzur yok denizliyide kendi haline birakalim takilsin su saatte kim bulunacak ki ertugrula taninan sans denizliye de taninmali
__________________ ___Beşiktaş bir Gerillanın Hayata İtirazıdır.__ ___Susarsa ÇATIŞMA, Konuşursa SAVAŞ,___ ___Yazarsa DESTAN, Severse Devrim OLUR.__ |