Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-10-2008, 02:09   #1
yoshy_BJK
Only Besiktaş
 
yoshy_BJK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Yüzde 100 Denizli

Beşiktaş'ta Ertuğrul Sağlam'ın istifasıyla boşalan teknik direktör koltuğuna oturacak isim kesinleşti: Mustafa Denizli. Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören ile Mustafa Denizli arasında üç gün önce başlayan görüşmeler dün ve önceki gün de devam etti. Mustafa Denizli ilk olarak yardımcılığını Sergen Yalçın'ın yapmasını istedi. Demirören bu talebi kabul etti ve dün sabah Kandilli'deki evinde Sergen Yalçın ile bir araya geldi. Sergen'in fazla para istemesi pürüz yarattı. Bunun üzerine başkan Demirören, dün akşam Mehmet Özdilek ile buluştu.

Holiday Inn Otel'de, Mustafa Denizli'nin de katıldığı görüşmede Demirören, Şifo Mehmet ile prensip anlaşmasına vardı. Siyahbeyazlılar, 1+1 yıllık anlaştığı Denizli'ye senelik 1.5 millyon euro ödeyecek. Öte yandan Denizli'nin, Pas takımında yardımcılığını yapan Ali Gültiken'e de teklif götürdüğü ve "İster yardımcım ol, ister menajer" dediği öğrenildi. Cevap vermek için bir gün süre isteyen Gültiken menajerliği kabul ederse, Engin gönderilecek. Kondisyoner olarak, F.Bahçe'de Denizli ile birlikte çalışan Stefano Morreno ile anlaşıldı.


***

Denizli&Şifo Beşiktaş'ta

Sağlam'ın yerine Mustafa Denizli geldi... Tecrübeli teknik adamın yardımcılığını Şifo Mehmet yapacak.

Beşiktaş'ta üç gündür devam eden teknik direktör arayışları noktalandı ve Mustafa Denizli ile anlaşmaya varıldı... Genç çalıştırıcı Ertuğrul Sağlam'ın, Hacettepe galibiyetinin ardından istifa etmesiyle boşalan koltuğa Denizli oturacak. Tecrübeli hocanın yardımcılığını ise Mehmet Özdilek yapacak... Sağlam'ın Hacettepe maçından sonra istifa edeceğinin Click the image to open in full size.sinyallerini alan başkan Demirören, Mustafa Denizli ile ilk görüşmesini pazartesi günü yaptı. Denizli'den yeşil ışık alan Demirören, salı günü istifa resmileşince tecrübeli hocayla yeniden buluştu.

Otelde dörtlü zirve
İkinci görüşmenin ardından dün akşam Holiday Inn Otel'de başkan Yıldırım Demirören, Mustafa Denizli, Şifo Mehmet ve menajer Sinan Engin'in bir araya geldiği dörtlü bir zirve yapıldı. Zirve sonunda Denizli'nin yardımcılığına Şifo Mehmet'in getirilmesine karar verildi. Siyah-beyazlıların yeni teknik direktörü Mustafa Denizli ile 1+1 yıllık sözleşme yapılacağı ve tecrübeli teknik adamın senelik 1.5 milyon euro alacağı öğrenildi. Yönetimin, Beşiktaş'ın yeni teknik heyetini, bugün resmi olarak açıklaması bekleniyor.
__________________
Click the image to open in full size.
ANTİ-COLORS
ANTİ-FB
ANTİ-GS
yoshy_BJK Ofline   Alıntı ile Cevapla