Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-10-2008, 09:31   #9
shawnodese

shawnodese - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
Mekanist34´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
neden ertuğrul hocayla olmazmıs anlamıs değilim ertuğrul hoca ne yapsın günlerdir bu tarz konulara cevap yazıyorum hepsine bakın ertuğrul hoca diyorki su taktik cıkın oynayın ama bizimkiler sahada yürümüyor emekliyor üstüste pas yapamıyor kimin sucu ertuğrulunmu bizim futbolcular 2 top üst üste yapamıosa kimin sucu yönetimin gitmesine karısmam ama ertuğrul gibi adam gibi adamı gönderenleri ve göndertenleri ömür boyu sevmeyeceğim ertuğrul hocanın kıymetini anlarsınız ama iş işten geçmiş olucak ee adamın ligde yenilgisi yhok sadece uefaya elendiği için hemen biletini kestiler nese şimdi yazsam roman olur daha ileri gitmiyecem ne olursa olsun ertuğrulcuyum sonuna kadar tamam mı . . . isterse yeni gelen hoca şampiyon ypasın ben yine beşiktaş ve ertuğrul olarak görürürüm . . .

Ertuğrul Sağlam'ın dediğini oyuncu mu yapmıyor?
Oyuncu Ertuğrul sağlam'a güvenmiyor mu?

Gene onlarıda geçtim; aklınız alıyor mu geçen sene 8-0 kaybettik. Şampiyonlar liginde dibe vurduk anlamında. O zaman bile Ertuğrul sağlam a destek oldular.
UEFa da hangi taıma elendik? Nasıl elendik? bunlara bakın.
Takım kazanınca Ertuğrul Sağlam'ın dedikleri oldu, kaybedince oyuncular Ertuğrul Sağlam ın dediklerini yapmıyor oluyor?
"At sahibine göre kişner", oyuncu da antrenörün ona çizdiği vizyona göre oynar.

4 tane savunmada adam koyuyursun. Onlardan 70 metre ileriye tek forvet oynatıyorsun, yetmiyor 2 de ön libero oynatıp hücuma çıkartmıyorsun. Tek forvet yalnızları oynuyor. yetmiyor ona yardımcı olacak adamları yanında oturtuyorsun. Ortasaha da Delgado yu tek başına bırakıyordun. Delgado yalnızları oynuyor. sağ kanatta Serdar Özkan ya ad Holosko yalnızları oynuyor, Sol kanatta tello yalnızları oynuyor. Suçlu futbolcu oluyor.
Ertuğrul Sağlam korkak bir futbol sergiletti. Dandik Bosna Hersek takımına karşı oynarken bile adamların topla oynama yüzdesi %67, Beşiktaş'ın % 33 idi. Trabzon da karşı kaleye şut çekmeden maçı bitirdik. Trabzon dışında ciddi bir rakibe karşı oynamadık. Oynadığımız maçlarda da nasıl oynadığımız ortada.
vasat ukrayna takımından 4 yendi, gene suçlu futbolcular oldu. Ben gol yemeyeyim birisi nasıl olsa atar taktiği ile oynuyordu Beşiktaş.
Aldırdığı adamların ne olduğu geçen sene görülmedi mi? Vasat bir çok oyuncuyu hatta Bursaspor için izlenen Diattayı, Beşiktaş a aldırmadı mı? Adale sakatlıklarından ve yanlış çalıştırılmaktan kaç oyuncumuz kaç hafta hatta kaç ay sahadan uzak kaldı.

ertuğrul sağlam Beşiktaş a hangi somut başarısı ile geldi? Torpille geldi, başarılı olamadı ve gitti. Yolu açık olsun.
shawnodese Ofline   Alıntı ile Cevapla