Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-10-2008, 09:55   #30
blackpower
Banned

blackpower - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
Karetta2002´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Ben şunu anlamıyorum,ne demek Ertuğrul kaldıracak kapasitede değil,Kuzguna yavrusu şahindir misali Beşiktaşımız bizim gözümüze en büyük ama hepsi o "bizim gözümüde" .Beşiktaş Avrupanın 3. sınıf takımlarından biri..( Yanlış anlamayın,teknik olarak diyorum)neden kaldıramasın ki ? Kadronda Ronaldinho,Gerard ,Lampard vs olur tamam dersin ama Ertuğrulun futbol kariyeri kadromuzdakilerden aşağı değil..Laf ola beri gele..hangi deneyim ve eğitim le ölçüyorsunuz.. Yok bnu anlamak için deneyim ve eğitime ihtiyacınız yoksa,bu işler sizlerin bile yönlendireceğiniz kadar basit se Ertuğrul bu iş için fazla bile..
Tamam.. Ertuğrul için erken di diyelim...(o ne demekse)..peki Rza için demi erken,Tigana içindemi erken Del Bosque için de mi erken...Peki kim için tamam..Luce için mi..güldürüyorsunuz beni..
allah ta sizi güldürsün dostlarım..

Sevgili abicim Rıza Tigana Del Bosque isimlerini neden kullanıyorsun ? Bu adamlar için hiç kimse erken geldi diyemez erken derken herkesi kastı ertugrul hocanın acemi olmasıdır Beşiktaş daha çalıştırdıgı 2 ci takımdı . Beşiktaşa gelmeden once de 2 yıll gibi hocalıgı vardı ..2-3 yıllık hocayı 15 20 yıll hocalık yapan kişilerle kıyaslayamazsın herhalde .. Diğer saydıgın kişiler yaşımız kadar hocalık yapmış kişilerdr.Onlara hiç kimse erken geldi demedi ve diyemezlerde tecrube farkı..
Herkes hoca erken geldi derken tecrube farkından dolayı erken geldi diyolar....