Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-10-2008, 14:25   #21
havali_cocuk
 
havali_cocuk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Alıntı:
Eskici´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
KAC GÜNDÜR SU FORUMDA SORUYORUM ICINIZDEN BIR TANESI SINAN ENGIN I NEDEN ISTEMEDIGINIZIN MANTIKLI ;ELLE TUTULABILIR BIR GEREKCESINI GÖSTEREMEDINIZ,HERKESIN AGZINDA EZBERLENMIS "KELLE ISTERÜK"baska da bisey degil.
Yok saibeymis de yok görgüsüzmüs de suymus da buymus da,acin bir izleyin bakalim BESIKTAS in 100.yil belgeselini orda hangi takimlarin yöneticiler ne tür pislikler ve saibelere bulasmislar .GS nin Ankaragcü nü 8-0 yendigi macta SAIBE yok degil mi o zamanki yöneticiler hepsi sütten cikmislardi sanki.
Kusura bakmayin da hepinize yaziklar olsun resmen bir kelleyi aldiniz.
HAYIRLI OLSUN!!

Teşekkürler, bir kelleyi aldık, eğer bunu bizler becerebildiysek gerçekten ama gerçekten ne mutlu bize Neyin yazığı olsunmuş, sen buna kelle diyorsan bizde o kelleyi tamamlayan vucuduz, kalbiz, böbreğiz, el, parmak, herşeyiz... Sen Sinan Engin hakkında çok birşey bilmiyorsun ya da menejerlik veya menejerin görevlerini bilmiyorsun.. Bunu sadece biz demedikki taaaaa Lucescu zamanında söylenilmiş bi söz.. Hatırlatırım, (Bu adamı tesislere sokmayın, hiçbir iş yapmıyor, takım arasında gruplaşma ve huzur kaçırmaktan başka bir görevi yok, bu adam olduğu sürece ben yokum) dedi ve gitme sebeplerinden biriside o oldu.
Sen ve bizler olayı dışarıdan takip etmekten başka birşey bilmiyoruz. Biraz önyargılıyız ama haklıyızda.. Şu gerçekleri hiç duydunmu bu adam hakkında, yurtdışına gidiyor, kör sakat bi adam buluyor, anlaşıyor sonra Yıldırım Demirören grubuna kolayca yedirebiliyor 2 kuruşluk adamı 5 kuruşu getiriyor, 3 kuruş futbolcuya 2 kuruşta cebine kalıyor.. Ve son söz Tigana'nın dediği gibi, Sinan Engin Beşiktaş'ta kaldığı sürece hiçbir antrenör başarılı olamaz, o Beşiktaş'ın bir kanseridir, bu hücreyi koparıp atmadığın sürece Beşiktaş sürekli geriler..
BEŞİKTAŞ'ımıza hayırlı olsun. Eğer senin tabirinle kelleyi aldıysak NE MUTLU BİZE.. GÜZEL GÜNLER GÖRECEĞİZ İNŞALLAH!!!
Sağlıcakla kal güzel kardeşim...
__________________

Etikete Gerek Yok EskiLer Bizi Tanır .!
havali_cocuk Ofline   Alıntı ile Cevapla