Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-10-2008, 17:21   #5
Karetta2002
 
Karetta2002 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Alıntı:
Eskici´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
YUUHH bbee !!
Yaziklar olsun son 3 günde en az 10 defa sordugum ama hicbirinizin cevap veremedigi SINAN ENGIN in gitmesini neden istiyorsunuz sorusunu son kez yineliyorum.
Bana icinizden tek bir tanesi bu ezberciliginizin ve tek agizliliginizin sebebini söyleyemedigi sürece hepinizin samimiyetsiz oldugunu haykirmaktan geri kalmayacagim.
Yaziklar olsun ki en az Ertugrul kadar basarili bir sekilde BESIKTAS ta top oynamis uzun yillar sonra Besiktas 1986 yilinda ilk defa METIN-ALI -FEYYAZ li kadrosuyla sampiyon oldugu zaman bu kadroda en az onlar kadar emegi olmus Besiktas in alt yapisindan yetismis SINAN ENGIN i yediniz!!
Hicbiriniz O nun kadar BEsiktas li olamazsiniz, hicbiriniz tarihte Besiktas a karsi oynanilan oyunlar hakkinda bilgi sahibi degilsiniz ki tutturmussunuz bir saibe olayi da baska birsey degil!!
Hicbiriniz Beiktas in elinden alinan sampiyonluklarin sayisini bilmiyorsunuz,Ergun Gürsoy denen sahsiyet GS icin yapmadigi serefsizlik yokken taraftarca efsane isim olarak görülürken siz SINAN ENGIN i HOCA efendinin 2 dakikalik duygusal konusmasi yüzünden sattiniz.
Hicbir zaman saibeli islerle isim olmadi ve Sinan ENgin in da saibeli biri olduguna hic inanmadim ama eger yapmissa bile emin olunki bizim elimizde sampiyonluklarimizi alan rakip takim yöneticilerinin eline su bile dökemez!!!
Sinan Engin i taraftar ruhlu oldugu icin sevdim aleyhimizde yapilan hakem hatalarina bizim vermek istedigimiz tepkiyi TV basinda hislerimize tercüman oldugu icin sevdim.
Delikanli oldugu icin sevdim, ve Besiktas ta efsane futbolcu oldugu icin sevdim.
100.yilda SERGEN i tekrar takima kazandirarak bize anlamli bir sampiyonluk kazandirdigi icin sevdim.
Ama sizin neden sevmediginiz hic ama hic anlamadim..
Sakın Sinan ı Metin ,Ali Feyyaz ile ynı kefeye koyma güzel kardeşim..
1-Sen hatırlamazsın ;
Onlar Beşiktaş için şeref stadında ter dökerken o istanbul gecelernde ucuz üvertürlerle ter döküyordu,en hayati kupa finallerinde,kasık adelesi atıp takımını yalnız bırakıyordu.
2-Futbol hayatını yeteneği ile ters orantılı olarak Ankaragücü ve Sarıyerde tamamladı.Devamında kendini geliştirecek hiçbir çabanın içinde de olmadı
3-Son derece eğitimsiz ve bilgisiz,kaba ve içten pazarlıklı
4-Onun döneminde Beşiktaş şike ile suçlandı.
5-Onun sayesinde Beşiktaşın adı mafya babaları ile anılır oldu
6-100. yıl şampionluğu Sinan ın değil tüm camanın zaferidir..
7-Beraber top koşturduğu Ali nin yerine,Ali görevdeyken geldi..
8-Bir menejerin sahip olması gereken,mental,psikolojik ve idari ;eğtim ve formasyonların hiçbirine sahip değil
9-Beşiktaş gibi uluslararası temasların yoğun olduğu bir kulüpte yabancı dili olmayan bir menejer adeta şaka gibi birşeydir..

Ve sen güzel kardeşim...o en baştaki "yuuh bee" sözünde Sinanın sana çok yakışan bir menejer olduğun düşünüyorum..Biraz daha terbiyeli bir uslup kullanalım lütfen..
__________________
"iki özel tutkum;İstanbul ve Beşiktaş"
Karetta2002 Ofline   Alıntı ile Cevapla