Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-10-2008, 19:19   #25
halilsagir

halilsagir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

kardeşim ne senin yaşım ne de benim yaşım sinanın futbolculuk hayatını izlemeye ve yorum yapmaya yetmiyor yaşı 30 aşmış insanlara sor babam dahil yaklaşık 30 tanesine ben sordum ayrıca karetta rumuzlu abimde yazmış ve verilen cevaplar hep aynı başlagınç futboluculuğunda beşiktaş taraftarı fazla sevmezdi 4-5 yıl beşiktaş ta oynayan sıradan bir futbolcuydu sonra a.gücü ve sarıyerde oynadı karakter olarak takıma yakışmayan adamdı , metin-ali-feyyaz la aynı cümle içinde gecmesi bile düşünülemez diye sözlerini bitirdiler ayrıca onursal başkanımızın süleymanın sebanın sinan hakkındaki düşüncelerini öğreniver!!!

menajer olarak izledim sinan engini ve abilerime,büyüklerime sordum nasıl buluyorsunuz cevab = futbolculuğu da böyleydi karektersiz adam gibi şeyler sölediler hiç tanımadığım sadece burada yazılarını okuduğum 48 yaşındaki karetta rumuzlu abinin sölediklerini benim etrafımdaki büyüklerimde söz birliği etmişcesine sölüyorlar
neden gitsin diye soruyormuşsun 10 kere - araştır,oku ,öğren
1-beşiktaşın değerlerini, beşiktaşlılık duruşunun ne olduğunu öğren(demirören anlamını bilmez ağzından düşürmez),tarihini oku - sonra sinan engin i düşün
2-Baba Hakkı , Şeref BEY ,Süleyman SEBA nın neden efsaneleştiğine sadece beşiktaşlıların deil tüm türkiyenin sayıp sevmesinin altında yatan sebepleri öğren - sonra sinan engin i düşün
3-BEŞİKTAŞ ın hakemlere ve fedarasyona karşı herhangi bir korumaya ihtiyacı yoktur ve sinan engin gibi hakeret tarzı tarihi boyunca olmamıştır bu kurumlara karşı her hangi bir baskı girişimi , çıkar sağlama olayı yoktur futbol da adelet ve dürüstlük ister ŞEREFLİ İKİNCİLİKLER felsefesini yaratmıştır.
4-Beşiktaş klubü nün başkan ve yöneticilik vasfıyla temsil eden kişiler (bu yönetime kadar )herkesin saygısını kazanmış girdiği ortamlarda kişilikleriyle ağırlığı olan lafı dinlenen beyefendi kültürlü insanlardır , mafyayla ilişkisi olup kaba saba hareketleriyle popüler kültürün esiri olmayan 15-20 milyonluk camiayı temsil ettiklerini unutmayan insanladır.
5-futbolculuğunu da bildiğim Rıza çalımbay , mehmet özdilek,ali gültiken,metin tekin,ulvi güveneroğlu,feyyaz uçar futbolculuğunu göremediğim Vedat okyar ı söyle bir gözününde önünde yanyana getir hareket tarzılarını,konuşmalarını düşün sonra sinanı o resmin içine koy
6-bizim için herşey başarı deildir yukarıda yazdığım 5 madde beşiktaş camiası için çok önemlidir 10 kere sorduğunda bu cevaplar verilmiştir anlamamışsın sanırım

7-başarı için her yolu mübah sayan
8-hocasının haberi olmadan medyaya açıklamalarda bulunup zor durumda bırakıp ekip ruhuna ihanet eden
9- başarılı sonuçlar ardından etrafa gülücükler saçıp her yerde boy gösteren futbolcunun sırtını sıvazlayan kendine pay çıkaran mağlubiyette ceza vericez, hesap sorucaz , suçlularını bulucaz deyip kendini usta bir manevrayla sıyaran ekip ruhuna ihamet eden
10- 2 kaptanının kavgasına dahi engel olamayan
11- eski takım arkadaşı ali gültiken görevdeyken , görevi kabul edip vefasızlık gösteren
12 - sürekli taraftarlara şirin gözükmeye çalışıp yaptığı kötü oyuncu transferlerini çok iii tanıtan
13- lucescuyla kötü , tiganayla kötüyle ayrılan(tigana kendisine kanser teşhisi koydu !) , ertuğrulun yüzüne ben klube istifa dilekçe mi sundum ama kabul edilmedi deyip yola çıktığı hocasını bir kalemde silebilen., başka t..d.yle görüşdüklerini bildiği halde bunu yalanlayan
14- sinan enginin 1 haftasını menajer olarak bjk nasıl geçirdiğini izle ; sorma na gerek yok apaçık gözüküyor
daha yazmak istemiyorum , 1000 tane sebebi var ....