Konu: Protesto
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-10-2008, 21:41   #24
xenb

xenb - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
İbodaca´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Haklısın klavye başındayım ben de.. ama sadece oturup kör kör yazmıyorum..Gaziantep maçında Beşiktaş'ın çok iyi futbol oynadığını düşünüyorsan zaten vay haline =) Maçı iyi hatırla =)

Fb konusuna gelince; benm demek istediğimi sen demişsin..Bi nevi kendi kendine cevap vermiş olcan.. =) Bir takımın defansif yönü ile ofansif yönünü birbirine bağlayan bi oyuncusu yoksa ; görüyoruz halleri işte.. Evet kastım Aurellio =) Konuştuğumuz oyuncu öyle "o olmasa da olur" cinsten bir oyuncu değil..Bunun farkında olmalısın..FB geçen sezon'a oranla çok değişti..Tamamen farklı bir orta saha oluşumu içindeler...1 Takımın kilit noktası ortasahasıdır..Ve bir takımın orta sahasından Aurellioyu alıp yerine 2-3 tane işe yaramaz oyuncu koyarsan bu teknik adam sorunu olmaz..Bu kadro zafiyeti olur..O mevkide oynayacak oyuncular belli sonuçta..Aragones hatasız mı..? Tabiki hataları var? Ertuğrul hatasız mı? O da değil tabiki..Herneyse sizler anlamicaksınız zaten =)

Ben neye dayanarak mı kadro yapısı kötü iyi futbol oynayamaz diyorum?

Bu soru konusunda ciddi değilsindir umarım..BJK 'ın ortasahası yok..Bilmem farkında mısın? BJK bu yüzden kötü oynuyor bilmem onun da farkında mısın? Değilsin..Eğer öyleysen tutarsızlık içindesin..

Ben de zaten Ertuğrul iyi futbol oynatamadı diyorum =) Okumadn galiba =) Görücez Denizli'yi..Oynatıcak mı bakalım? Bu matık işidir..Bu yürek, ruh işidir..Yönetimle de alakalıdır..Daha önceki tecrübelerden hiç mi ders çıkarmadınız anlamak çok güç?
bence okudğunu anlamada sorun yaşıyorsun çünkü orda yazan gaziantep maçında Beşiktaş ne güzel futbol oynadı demek değil aradaki farkı ve tutarsızlığı anlatmaya uğraşıyorum bir maçta bir çok pozisyona girebiliyorken bir diğer hacettepe maçında doğru düzgün karşı kaleye gidemiyor anlamında.. orta saha yok dediğin takımda geçen sene richardinho delgado cisse koray avcı fahri tatan serdar özkan tello mehmet yozgatlı. bu isimler vardı sen buna orta saha yok diyorsan takımda diyecek birşey bulamıyorum evet geçen sene ertuğrul sağlam bu orta sahaya sahipti kimilerini gönderdi kimilerini kiraya verdi.Hacettepe gibi lig sonuncusu bir takım seni kendi yarı sahana hapsediyor bu futbolculardan kaçı var sence onlarda ? demek herşey futbolcu kalitesiyle bitmiyormuş.Tek ortak düşündüğümüz nokta herhalde Ertuğrulun Beşiktaşa zayıf geldiği kısmı o konuda katılıyorum.
xenb Ofline   Alıntı ile Cevapla