geleceklerin niceliğinden ziyade niteliği önemli, hem idari kabiliyetleri olan, hem de karizması olan kişilerden oluşan her biri kendince saygın, yönetimde önemli söz sahibi olabilmesinin yanısıra aynı zamanda işe fesat karıştırmayacak kişiliğe, duruşa ve mevkiye sahip, kendilerini kanıtlamış, bjk yöneticisi olarak prim yapmaya gerek duymayacak kariyerde, yönetim organizayonunda her biri farklı departmaları yönetebilecek özelliklerde ve başkanın kesnlikle ön planda olmayacağı bir yönetim anlayışının önüne ne medya, ne de dış faktörler ket vuramazlar, bunların kimlr olduğu da hemen hemen herkes tarafından tahmin edliyordur, geçmişte de gündeme gelen rüya yönetim, bunu gerçekleşmesi için de ciddi bir planlama süreci gerekli olduğu da kaçınılmaz, böyle badireler atlatan bir yönetimden sonra bu da gerekli, ve kesinlikle gelişigüzel hazırlanan ve oldu bittiye getirlen bir süreç olmamalı bu, hatta böyle bir organizasyon gerçekleştirilebilirse içerisinde demirören dahi görev alabilir bir uzuv olarak...
Konu lepido tarafından (09-10-2008 Saat 21:54 ) değiştirilmiştir..
|