Alıntı:
xenb´isimli üyeden Alıntı
bence okudğunu anlamada sorun yaşıyorsun çünkü orda yazan gaziantep maçında Beşiktaş ne güzel futbol oynadı demek değil aradaki farkı ve tutarsızlığı anlatmaya uğraşıyorum bir maçta bir çok pozisyona girebiliyorken bir diğer hacettepe maçında doğru düzgün karşı kaleye gidemiyor anlamında.. orta saha yok dediğin takımda geçen sene richardinho delgado cisse koray avcı fahri tatan serdar özkan tello mehmet yozgatlı. bu isimler vardı sen buna orta saha yok diyorsan takımda diyecek birşey bulamıyorum evet geçen sene ertuğrul sağlam bu orta sahaya sahipti kimilerini gönderdi kimilerini kiraya verdi.Hacettepe gibi lig sonuncusu bir takım seni kendi yarı sahana hapsediyor bu futbolculardan kaçı var sence onlarda ? demek herşey futbolcu kalitesiyle bitmiyormuş.Tek ortak düşündüğümüz nokta herhalde Ertuğrulun Beşiktaşa zayıf geldiği kısmı o konuda katılıyorum. |
Gaziantep maçında karşı kaleye kolay gittik evet..2. dk da golü bulmamız bunda etkiliydi..46 da 10 kişi kalan rakip buna ön ayak oldu..2 maç arasındaki fark da burdan geliyor olsa gerek? Ha?
Saydığın oyuncuları tek tek irdelemeye gerek bile duymuyorum..Sende biliyorsun ki içinde oyunu 2 yönlü oynayabilen tek 1 isim bile yok..Ricoya bu gözle bakıyorsan sen orasını bilemem tabi..Veya Koray'a, Cisse'ye, Yozgatlıya..