Alıntı:
İbodaca´isimli üyeden Alıntı
Gaziantep maçında karşı kaleye kolay gittik evet..2. dk da golü bulmamız bunda etkiliydi..46 da 10 kişi kalan rakip buna ön ayak oldu..2 maç arasındaki fark da burdan geliyor olsa gerek? Ha?
Saydığın oyuncuları tek tek irdelemeye gerek bile duymuyorum..Sende biliyorsun ki içinde oyunu 2 yönlü oynayabilen tek 1 isim bile yok..Ricoya bu gözle bakıyorsan sen orasını bilemem tabi..Veya Koray'a, Cisse'ye, Yozgatlıya.. |
düzgün bir orta saha içince sence ne olmalı gerrard lampard kanatlarda ronaldo quaresma falanmı ? şu yukarda sayılan futbolculara sahip olmayan takımlar seni yarı sahana hapsedebiliyorlar bu kadar dar bakma olaya bi tek antep maçı örnek verilmiş olabilir ama kolay kaleye gittiğimiz maçlarda oluyor bizi hapseden maçlarda.en basit örneğide liverpoolu 2-1 yenip sonra gidip 8 tane yemekte aynı örnek olarak verilebilir deişen sadece tarihri kadrolar değil.. richardinho dediğin adam brezilya milli takımından Beşiktaşa gelip yedek Ertuğrul tarafından yedek bırakılmış bir futbolcu.. sen yeterince izleyememiş olabilirsin kendisini yaşın dolayısıyla ama ben gayet iyi tanırdım.oynatan richardinhoyuda hem orta sahanın gerisinde hemde ileriye çıkışlarla oynatabiliyordu. kaldı ki klebersonu anlatmaya bile gerek yok herhalde neyse fazla polemiğe girmeye gerekte yok herkesin bilgisi düşüncesi kendisine..