Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-10-2008, 22:43   #1
bjk48
Dişi Kartal
 
bjk48 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
kavga zamanı değil birlik olma zamanı

akdeniz ülkelerinde teknik direktör olmak zor aslında. hele bide büyük takım çalıştırıyorsanız akdeniz insanlarının sıcak ama o kadarda heyacanlı yapısındanmıdır bilinmez başarısızlık anında ipiniz asılır. bu türkiyede değil italyada yunanistanda ispanyadada aynı..
türkiyede de beşiktaş fb gs t.d. isen başarılı olucaksın diğer rakiplerine özellikle şampiyon olamayan takımlara karşı üstün oynayacaksın . sağlamında sorunu bu idi küçük takımlara dahi büyüklüğünü hisettiremiyordu. büyük maçlarda ise kayıptık.
milyonlarca taraftarı olan ve medya tarafından devamlı takiip edilen 3 büyük takımda değişen fazla birşey yok aslında başarı yoksa sana ekmekte yok.
beşiktaş taraftarı diğer taraftarlara göre farklıdır .biz sözünü yiyen başkanı eleştirebilecek kadar objektif olabiliyoruz .fb liler gibi 2 defa yalandan istifa eden başkan gelsin diye yalvarmayız en azından. alt yapıya önem veren t.d.leride severiz.
sağlamın dokunaklı basın toplantısı bizi üzdü gelişine ve gidişine kızanlarda oldu gelirken kızanlar gidişinde haklı olduklarını söylediler gidiş şeklini beğenmeselerde. zamanlamasına kızanlarda oldu benim gibi. ama gönderiliş şekli şık değildi.
sonuçta hepimiz beşiktaşlıyız ve bakıyorum taraftarlar panik yılgınlık ve bölünmüşlük içinde .tabiki ve haklı olarakta oklar yönetime çevrilmiş belliki ben dahil beşiktaşlıların çoğunluğu bu yönetim ve icraatlarından bıktı.
yeni t.d. hakkında düşüncelerde bu yüzden karışık
sadece söyliyeceğim başka beşiktaş yok o yüzden takımımıza sahip çıkmaktan başka çıkar yolda yok
yeni bir dönem başladı olası bir başarısızta üzülen gene biz olacağız ne sinan ne sağlam ne denizli ne yönemtim beni bu sevdadan vaz gecirir o yüzden dualarım denizliye ve dolasıyla beşiktaşa olacak
ben takımı şampiyon görmek istiyorum sonuçta yapılan bir spor maç biter şampiyonluk gelir ama oda biter o yüzden kavga zamanı değil birlik olma zaman.ı asıl olan hayattır hayatta beşiktaştır....
__________________
gidin ya d&d

Konu bjk48 tarafından (09-10-2008 Saat 22:49 ) değiştirilmiştir..
bjk48 Ofline   Alıntı ile Cevapla