Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-10-2008, 10:20   #1
eagle_kesh
 
eagle_kesh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 Demirörenden U Dönüşü

Beşiktaş´ın Mustafa Denizli ile prensip anlaşmasına varması, akıllara Yıldırım Demirören´in 'kapıdan giremez' sözünü getirdi. Başkan Demirören o sözlerine açıklık getirdi.

2007’nin Aralık ayında bir Tv kanalına açıklamalarda bulanan Demirören, Ertuğrul Sağlam’ın arkasında olduklarını belirterek, “Ben olduğum sürece Mustafa Denizli ve Samet Aybaba bu takımda olamazlar. Ben bunu 2000 senesinde de söyledim” ifadesini kullanmıştı.
Bu konuşmadan 10 ay sonra Mustafa hocanın siyah-beyazlı ekibin başına geçmesi manidar bulundu. Başkan Demirören bugün o sözlerine açıklık getirdi. Nevzat Demir Tesisleri'nde düzenlenen basın toplantısında konuşan Demirören, şunları söyledi:
"Geçen sene Bursa maçı oynanmadan evvel, atmosferi tüm kamuoyunun ve taraftarın düşünmesini istiyorum. O günkü hocamızla ilgili belli spekülasyonlar vardı çünkü maç çok önemliydi. Ben, hocamızı korumak için, aile dostumuz, değerli büyüğüm Sayın Mustafa Denizli ve Samet Aybaba ile ilgili bir açıklamada bulumdum. O günün şartlarına göre doğru, inandığım bir açıklamaydı. Ama açıklamadan bir kaç gün sonra hocamızı aradım, bunu neden yaptığımı kendisine anlattım. Zaten ailece de görüşüyoruz. Hocamızla yaptığımız görüşmelerde de bu konu bir daha gündeme gelmedi."
İşte Yıldırım Demirören'in açıklamaları...
__________________
]Click the image to open in full size.
eagle_kesh Ofline   Alıntı ile Cevapla