Alıntı:
shawnodese´isimli üyeden Alıntı
Beşiktaş yönetimi benim yönetimim se siz başka takımı tutuyorsunuz o zaman.
Okuma yazma konusunda sıkıntınız olduğu ortada;
Diyorum ki yönetim başarısız. Yönetim gitmeli. Kulübü yönetemiyorlar. Bunu anlamak yada idrak etmek çok mu zor. Dediğim başka bir şey daha var;
Elinde alternatifin yok. Bu kişiler zamanında aday olmadılar. ben adayım diyen olmadığı gibi muhalefette yok. Fikret Orman, Hasan Arat muhalefet mi sanıyorsunuz? Sorarım size hangi oluşumun içindeler. Kulübe yakın kaynaklarla konuşun, kongreleri divan kurullarını takip edin, varsa öyle bir oluşum bizleri bilgilendirin. |
öncelikle orda yazan senin yönetimin derken senin savunduğun yöentimi demek istedim birazcıkta türkçe dersine ihtiyacın var. ayrıca klubu kendine borçlandır paramı siterim diye şantaj yap ya klup küme düşsün bu adam burda durup rezil olacağına başkansız kalıp küme düşsün. ben içime sindiremiyorum tükürdünü yalamayı
ben içime sindiremiyorum yalan dolan konuşup kendi inanmadığı şeyleri mükemmelmiş gibi gösterip taraftarı kandırmayı
ben içime sindiremiyorum beşiktaş başkanının saygınlığının kalmamasını
ben içime sindiremiyorum beşiktaş başkanının koltuğu bırakmamak için şantaj yapmasını
ben içime sindiremiyorum beşiktaş başkanının kendini kurtarmak için beşiktaşı ve evlatlarını harcamasını
süleyman seba efsane olmui feyyazı çeki arkasını yazdıdı diye KOVDU sergeni yolladı oktayı serdarı yolladı alpayı yolladı ama klup hala orda
DEMİRÖREN BIRAKINCA SAHİPSİZ KALICAKSA BEŞİKTAŞ VARSIN KALSIN VARSIN KÜME DÜŞSÜN HERŞEY ŞAMPİYONLUK DEMEK DEĞİL BİR DURUŞUMUZ VARDI BİZİ BİZ YAPAN ODA GİTTİ Mİ NE KALIR GERİYE?