Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-10-2008, 13:00   #2
RamesooN
Hayatın Anlamı Siyaz Beyazdı
 
RamesooN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Mustafa Denizli, Beşiktaş'a aşık olduğu için aynı renkleri taşıyan Altay'da futbola başladı. Bir röportajında da, "Manyak seviyede Beşiktaşlıyım" dedi..

1949 yılında İzmir'de doğan Mustafa Denizli, kendi ifadesiyle Beşiktaşlılığından dolayı aynı renkleri taşıyan Altay'da futbola başladı. 1980 yılında 12 gol ile ligin en çok gol atan futbolcusu oldu. Ardından 1983 yılında Galatasaray'a transfer oldu ve sezon sonunda da futbol oynamayı bıraktı. Dün Beşiktaş ile sözleşme imzalayan Mustafa Denizli daha önce verdiği bir röportajında, "Beşiktaş'tan gelen bir Altaylılığım var. Ben manyak seviyesinde Beşiktaşlıyım" dedi.

5 AY KADRO DIŞI KALDIM
Serencebey Gazetesi'nde çıkan röportajında Denizli şunları söylemişti: "Beşiktaş'a yedi-sekiz yıl her transfer döneminde geldim gittim olmadı. Sonra Galatasaray'a geldim, orada devam ettim. Fenerbahçe keza hiç hesapta olmayan bir çalışmaydı, aklımın ucundan bile geçmeyen bir çalışmaydı. Bana en yakın yer Beşiktaş'tı. Öyle ki Altay'ın alt yapısında forma giyerken, Beşiktaş taraftarı olduğum için beni 5 ay takıma almadılar."
RamesooN Ofline   Alıntı ile Cevapla