Konu: Protesto
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-10-2008, 14:20   #4
ROYAS

ROYAS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
HKONYALİ´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Ertuğrul SAĞLAM'ı beğenmeyenler,Mustafa DENİZLİ'yi nasıl beğendiler anlamıyorum ve yönetim gidene kadar beşiktaşın maçlarını seyretmeme protestusuna sizleride davet ediyorum...

Ertuğrul SAĞLAM'ın gittiğini duyunca sanki babam ölmüş haberi aldım
çok saçma bir açıklama. bu şahsi fikrim. ertuğrul hoca kim yaa. takımdan ayrıldı diye baban ölmüş gibi hissetmek... söyleyecek laf bulamıyorum. bu konu saplantı haline geldi. gelmezseniz gelmeyin maça. ben gidicem. ben beşiktaşı seviyorum ve beşiktaşa kötü futbol oynatan bir teknik direktörden kurtulduğumuz için memnunum. banane doğru adamsa, banane iyi adamsa. türkiyede birsürü iyi adam var. gidin onlarla takılın. ayrıca daha önce de söyledim, madem ertuğrul sağlam iyi bir insan, çok beğeniyorsunuz onu, gidin tanışın arkadaş olun.ama bizim teknik direktörümüz olmaya yetmiyor bu vasıflar malesef. bence çok bile dayanıldı kendisine. hiç bir başarı elde edemeden de ayrıldı.lucescu nasıl 1 senede şampiyon yaptı bizi. daum nasıl yaptı. onlar insan değilmi. onlar neden 2-3 seneye ihtiyaç duymadılar. boş muhabbet yapıyorsunuz. amacınız sadece muhalefet olmak. başarısız olduğumuzu göre göre hala savunuyorsunuz ertuğrul sağlamı.
ROYAS Ofline   Alıntı ile Cevapla