Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-10-2008, 16:14   #10
bjk19.03

bjk19.03 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Talking

Alıntı:
shawnodese´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Dediklerinizin doğru tarafı yok. Sadece kulaktan dolma haberlerle haber atlamamak için o zaman basında çıkan uydurma haberler...

Bu haberlere bakarsanız Yıldırım Demirören Del Bosque döneminde 2, Rıza çalımbay Döneminde 3, Tigana döneminde 3, Ertuğrul Sağlam döneminde 2 defa Lucescu ile konuştu ve her defasında red cevabı aldı kavramı ortaya çıkıyor. İmzanın ertelenme nedeni tamamen Ertuğrul Sağlam'a güvenilmemesi ve başka teknik direktörlerle anlaşılmaya çalışılması ancak gelen baskılar sonucu Teknik Direktörlükte Ertuğrul sağlam la anlaşılması. Bu zaten istifa eden bir yönetici tarafından basına verilen demeçte yer alıyor.

başkan ve yönetim İstifa etse başkanlık edecek çok adam çıkar diyorsunuz. bana 1 yada 2 kişi söylermisiniz başkanlık yapar diyebileceğiniz. Bu sorunlarla uğraşır diyebileceğiniz. Şu ana kadar niye çıkmadılar o zaman. Boş konuşmadan somut bir şeyler söyleyin. Bugün başkan gitti, yönetim gitti. Kim gelecek başa? Programı ne olacak?

Sarı çizmeli mehmet ağa başa gelir yönetimi oluşturur de mi?
ya ertuğrul hoca gelmeden görüşmedi diyosun yani ben buna gülerim hatta mustafa denizliden öncede görüşmemiştir. tamam medyada doğru haber binde bir çıkıyo ama bu kadar aşikar olan bişeyde nasıl inkar edilir.ayrıca ya sırf laf kıvırmaları yeter başkanın gitmesi için siz hala neyisavunuyosunuz pafla çıkıcam dediğinde çıksaydı bugün herşey başka olurdu.mustafa denizli giremez dediyese girmemiliydi. ben diyorum adam paramı isterim diyo sen niye aday çıkmıyo diyosun. eğer başkan isitifa etsin aday çıkmazsa ben bu takımı bırakırım okadar büyük konuşuyorum. ha şimdi bana beşiktaştan vazmı geçicen edebiyeatı yapılmasın aday çıkıcağından okadar eminim